De Federatie Goud en Zilver en MAIN Energie zijn een aantal jaar geleden een samenwerkingsverband aangegaan. Met MAIN Energie hebben we voor u als lid interessante voorwaarden besproken. MAIN Energie is dé energiespecialist voor de zakelijke markt, zij weten wat er specifiek in onze branche speelt. Zij bieden u als lid o.a. de volgende voordelen:

Scherpe collectieve leveringstarieven

FGZ-leden profiteren van scherpe collectieve tarieven voor elektriciteit en gas, hierdoor wordt er een aanzienlijke besparing gerealiseerd op uw energiefactuur. Daarnaast geldt er ook een speciale ledenkorting op de administratiekosten, deze bedragen € 10 in plaats van de gebruikelijke € 42 per jaar.

Persoonlijke accountmanager

Elke klant heeft een persoonlijke accountmanager die u op de hoogte houdt van relevante ontwikkelingen en die u tijdig een nieuw scherp voorstel doet. Zo bent u altijd verzekerd van scherpe leveringstarieven. Ook heeft u bij eventuele vragen of advies rechtstreeks contact, dus geen callcenter met doorkiesmenu’s.

100 % groene stroom, zonder meerprijs

MAIN Energie levert standaard 100% groene stroom, zonder meerprijs. Ook het gas kan CO2 gecompenseerd worden. Hiermee draagt u bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. U ontvangt een ingelijst groencertificaat, waarmee u aan uw klanten laat zien dat u duurzaam onderneemt.

Innovaties

Onze MAINnovaties zijn toekomstgerichte producten én diensten die wij hebben ontwikkeld op verzoek van onze klanten. Zij geven u helder inzicht en grip op uw energieverbruik. Besparen op energiekosten is hierdoor een stuk gemakkelijker én u kunt onnodig energieverbruik tegengaan.

Wilt u meer informatie? Kijk op www.mainenergie.nl of bel met 088 080 9100. Dan neemt uw persoonlijke accountmanager van MAIN Energie contact met u op.