Home/Business, Consumenten/20 jaar Cécile van Eeden
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van haar galerie en winkel organiseert sieraadvormgeefster Cécile van Eeden een speciale tentoonstelling met de naam 20 20 20, een porseleinen jubileum. Nog te zien tot en met 5 september.

Het is dit jaar 20 jaar geleden dat Cécile van Eeden de deuren opende van haar galerie en winkel in Nuenen. Op 11 juli vond de opening plaats van de tentoonstelling. De deelnemers aan deze expositie zijn: Sita Falkena, Tessa Brandwijk, Pauline Barendse, Jan Matthesius, Coen Mulder, Charlotte Molenaar Sylvia van Opstall, Suzan Hidding, Suzanne Esser, Margo Nelissen, Kim van IJzendoorn, Jet Bartman, Erwin Borggreve, Floor Max, Birgit Laken, Annelies Planteijdt, Leen Heijne, Hester Zagt, Anneke Bruin, Sylvia Blickman, Femke Boschker en Cecile van Eeden.

www.cecilevaneeden.nl

Foto: halssieraad ” Sateliet” Glas-titanium-rvs-aluminium van Jan Matthesius

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant