Home/Business, Consumenten/Ambacht in Beeld
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Het Ambacht in Beeld Festival zou dit jaar plaatsvinden op 26 en 27 september in Amsterdam, maar is verplaatst naar 14 en 15 november.

Uniek aan het tweedaags evenement is volgens de organisatie het grote aantal workshops en masterclasses: de Hallen bruisen van de activiteiten. Meester ambachtslieden uit binnen- en buitenland delen hun kennis met het publiek. Bezoekers leren iets moois te maken door zelf hun handen uit de mouwen te steken, met materialen te werken, gereedschappen te gebruiken.

“We zijn lang optimistisch geweest en hebben een prachtig programma samengesteld”, aldus de organisatie van Ambacht in Beeld. “Maar eind september is de 1,5 meter regelgeving nog niet versoepeld. Dus we hebben besloten het Ambacht in Beeld Festival 2020 uit te stellen. We hopen dat het festival op zaterdag 14 en zondag 15 november 2020 wel doorgang kan vinden, uiteraard in De Hallen in Amsterdam. We houden je op de hoogte, en nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen op onze website waar het festivalprogramma al klaar staat. Tientallen ambachtslieden verheugen zich om hun kennis en vaardigheden te delen. We zullen hen de komende maanden via onze sociale media aan je voorstellen, in de hoop dat in november ook live te mogen doen!”

www.ambachtinbeeldfestival.nl

 

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Go to Top