Laden Evenementen

De organisatie van Baselworld heeft besloten om meer tijd te nemen voor de lancering van het nieuwe concept. Baselworld, gepland voor het voorjaar van 2022, zal daarom niet plaatsvinden.

Deze beslissing is gebaseerd op de ervaring die is opgedaan met het Pop Up Event op de Geneva Watch Days en op intensieve gesprekken met fabrikanten en retailers. Daarnaast weet de beursorganisatie ook dat het bijzonder moeilijk is een nieuw concept te lanceren in een tijd waarin er een pandemie heerst die voor onzekerheid zorgt.

De conclusie die getrokken is houdt in dat er zeker een markt bestaat voor een B2B2C-platform dat fabrikanten samenbrengt met retailers. Maar de behoeftes moeten gedetailleerder worden geanalyseerd en daarvoor is meer tijd nodig, aldus de beursorganisatie. In de komende maanden zal een team van de MCH Group, die Baselworld organiseert, de doelsegmenten analyseren en, in samenwerking met fabrikanten en retailers, de behoeften nagaan.

www.baselworld.com

Deel dit bericht, kies uw platform!

Titel

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant