Home/Business/HourUniverse (v/h Baselworld) Bazel UITGESTELD
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

HourUniverse (voorheen Baselworld) is bezig met het plannen van een fysieke vakbeurs in de zomer van dit jaar. Daarmee speelt de organisatie in op de behoefte van de sieraden-, horloge- en edelstenenindustrie aan een fysieke vakbeurs. Deze eerste editie van HourUniverse gaat niet alleen ín de beurshallen in Bazel gehouden worden; er komt ook een groot centraal buitenplein.

Aanvankelijk stond het evenement gepland voor april, maar deze datum blijkt i.v.m. Covid-19 niet haalbaar. De organisatie zoekt nu naar een datum waarop de beurs onder de best mogelijke omstandigheden gehouden kan worden.

HourUniverse wil zich neerzetten als een groots festival van netwerken en beleven en hier zal de eerste editie dan ook op gefocused zijn. De nieuwe beurs gaat beschikken over nieuwe locaties die het netwerken vergemakkelijken, zowel binnen als buiten. Een groot centraal buitenplein wordt ontworpen om toegang te bieden aan een zo breed mogelijk publiek, inclusief outdoor catering en entertainment. De zomerse dagen zullen de sfeer bevorderen, hoopt de beursorganisatie.

“Gesprekken met belanghebbenden uit de hele industrie hebben aangetoond dat de vraag naar een grote jaarlijkse bijeenkomst in Zwitsterland, het hart van Europa, groter is dan ooit”, zegt Michel Loris-Melikoff, Managing Director van HourUniverse. “We werken aan het beste zakelijke platform en een geweldige ervaring voor onze bezoekers.”

www.houruniverse.com

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant