Home/Business, Consumenten/BRAFA @ HOME IN THE GALLERIES
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Van 27 tot 31 januari in Brussel, Parijs, Londen, Amsterdam, Genève, Barcelona, Milaan, Frankfurt … De Belgische kunst- en antiekbeurs BRAFA 2021 gaat door.

BRAFA is een gewaardeerd kunstevenement dat al 65 jaar bestaat. Naast schilderijen en objecten worden op de beurs ook juwelen en zilverwerk getoond. De organisatie van de beurs heeft in verband met Covid-19 besloten om de editie van 2021 uit te stellen tot 2022. Voor 2021 is een nieuw concept bedacht: BRAFA @ HOME IN THE GALLERIES.

Het idee is om het concept van het evenement om te keren. Aangezien de bezoekers momenteel niet aanwezig kunnen zijn op de beurs, zullen de organisatoren het evenement naar hen toe brengen. En wie anders dan de exposanten zelf zijn de beste ambassadeurs van deze heruitgevonden BRAFA? BRAFA 2021 gaat dus door, maar dan wel in de galerieën of expositieruimtes van de deelnemers.
In de praktijk betekent dit dat elke deelnemer wordt uitgenodigd om in de eigen galerie of thuis een tentoonstelling te presenteren van de kunstwerken en kunstobjecten die hij/zij voor BRAFA 2021 heeft geselecteerd. Zij kunnen ervoor kiezen om dit samen met een andere BRAFA-exposant of alleen te doen. De enige voorwaarde is dat ze dezelfde data en tijden hanteren.

De tentoonstellingen lopen van 27 tot en met 31 januari, de data waarop de beurs oorspronkelijk gepland stond. Elke deelnemer zal ook worden uitgenodigd om een korte, gepersonaliseerde video van zijn of haar tentoonstelling te maken. Alle video’s en foto’s zullen op de BRAFA-website worden geplaatst en op grote schaal worden gebruikt om het evenement te promoten.

De lijst van deelnemende galerieën zal in de komende weken worden gepubliceerd. Aangezien BRAFA-exposanten afkomstig zijn uit twaalf verschillende landen, zal BRAFA @ HOME IN THE GALLERIES plaatsvinden in verschillende Belgische (Brussel, Gent, Antwerpen of Knokke) en andere steden (Parijs, Londen, Amsterdam, Genève, Barcelona, Milaan, Frankfurt, …).

www.brafa.art

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant