Home/Business/Collectief Event Antwerpen
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

In het onlangs gerenoveerd pand “The Mills” zal het Collectief van groothandels met kwalitatieve merken klaar staan om u samen met een team cateraars en hosts een geweldige ervaring te bieden: hier kunt u inspiratie opdoen, nieuwe collecties aankopen, lekker eten en iets bijleren over de nieuwe technologieën die de sector volop aan het binnensluipen zijn.

Het Collectief-Event gaat door op zondag 18 en maandag 19 september, in “The Mills”, Molenstraat 54 in Antwerpen. Een nieuw gerenoveerde locatie met een zeer mooie, sobere en stijlvolle inrichting. Parkeren doet men best op wandelafstand van de locatie in ondergrondse parking Nationale Bank.

Een greep uit de merken die exposeren: Roos1835, Tresoro, Macci, Blush, Moondrops, Albanu, Wolf, Pigou, You and Me, Miss Spring, Michel Herbelin, Sarlane, Maurice Lacroix, Peroni & Parise, Orage, Emotions e.a.

Kom eens kijken, kom iets eten en geniet van wat België en Nederland u samen kunnen bieden in de mooiste sector ter wereld!
Meer informatie: mathieu@tresoro.be

Inschrijven kan via dit formulier

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant