Laden Evenementen

Galerie Marzee in Nijmegen, galerie voor hedendaagse sieraden, biedt de komende tijd een aantal interessante tentoonstellingen.

Onderstaande nieuwe tentoonstellingen zijn in de galerie te bewonderen van 19 februari t/m 22 april:

Vera Siemund – sieraden
Adi Toch – Between Presence and Absence – zilverwerk
Manuel Vilhena – 6G – sieraden
Metal and Jewellery / HAWK – Hogeschool voor toegepaste wetenschap en kunst, Hildesheim, Duitsland

Galerie Marzee
Al ruim veertig jaar is Galerie Marzee een drijvende kracht bij het stimuleren van moderne sieraden en metaalwerk van over de hele wereld. Marie-José van den Hout begon Galerie Marzee in 1979 in een kleine ruimte aan de Lange Hezelstraat in Nijmegen en verhuisde in 1995 naar de huidige locatie, een voormalig graanpakhuis aan de Waalkade. Sinds die tijd is het de grootste onafhankelijke galerie voor eigentijdse sieraden ter wereld.

Galerie Marzee vertegenwoordigt zowel gevestigde als startende sieraadkunstenaars van over de hele wereld. Naast de vaste Marzee Collectie, die in 2004 ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum voor het publiek werd opengesteld, presenteert Marzee elk jaar vier tentoonstellingen van steeds vier of vijf kunstenaars, plus elke zomer de jaarlijkse Marzee Internationale Eindexamenshow, om het allerbeste werk van studenten van internationale scholen en academies te tonen.

www.marzee.nl

Foto: Adi Toch – Through a Metal Darkly 4, 2023

Deel dit bericht, kies uw platform!

Titel

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant