Home/Business/Gemworld München – GEANNULEERD
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Met ongeveer 350 exposanten uit meer dan 30 landen is Gemworld München een van de belangrijkste handelsplatforms voor sieraden en edelstenen in Europa. Dit jaar wordt de beurs gehouden van 30 oktober tot en met 1 november, uiteraard met inachtneming van de Duitse coronaregels.

Meer dan 7.000 juweliers, goudsmeden, sieradenontwerpers en andere vakgenoten gebruiken de beurs elk jaar om in te kopen, te socializen en nieuwe trends te spotten. Het assortiment strekt zich uit van eersteklas grondstoffen en fijn gekleurde edelstenen tot sieraden, design en individuele sieraden, horloges en accessoires.

Op vrijdag, de eerste dag van het evenement, is Gemworld München exclusief toegankelijk voor speciaalzaken. De afdeling Gemworld Professional is gedurende de hele beurs alleen toegankelijk voor geregistreerde wederverkopers, terwijl in de overige ruimtes op zaterdag en zondag privébezoekers zijn toegestaan. Verder zijn er nog de area’s Young Design, Young Designers Corner en Gemworld Showcase

Als onderdeel van de München Show – Mineralientage München profiteert Gemworld München ook van meer dan 50 jaar ervaring en het netwerk van ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor mineralen en edelstenen.

www.gemworldmunich.com

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Go to Top