Home/Business/Gemworld Munich
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Van 22 t/m 24 oktober bieden ruim 350 exposanten op Gemworld Munich de bezoekers een gevarieerd en kwalitatief aanbod aan juwelen en edelstenen.

Vakbezoekers, juweliers, goudsmeden en sieraadontwerpers gebruiken de beurs elk jaar om hun eigen assortiment uit te breiden, contacten te leggen en nieuwe trends te spotten. Het assortiment strekt zich uit van eersteklas grondstoffen en fijngekleurde edelstenen tot parels, unieke sieraden, edelsteenobjecten, gravures, zilveren sieraden, accessoires en technologie.

Als onderdeel van de München Show profiteert Gemworld München ook van meer dan 50 jaar ervaring en het netwerk van deze wereldleidende vakbeurs voor mineralen en edelstenen.

www.gemworldmunich.com

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant