Home/Business, Consumenten/Jewels & Watches Retailbeurs
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De voorjaarseditie van de Retailbeurs viel door corona in het water, maar op 12, 13 en 14 september is het zo ver: dan opent etage 1 van Trade Mart Utrecht de deuren voor een inspirerende Retailbeurs. Zonder tijdsloten, zonder mondkapjes en met veel zin in het bekijken van prachtige nieuwe collecties van mooie merken.

Ontmoeten, inkopen & geïnspireerd raken
“De branche verheugt zich op een mooie vakbeurs waarbij we elkaar weer kunnen ontmoeten. Netwerken, nieuwe collecties bekijken en inkopen doen. Je laten inspireren in je vak en in je ondernemerschap, wij zijn er klaar voor!”, vertelt Loes Kelders van de Retailbeurs enthousiast. Zij is samen met het team volop in touw om te zorgen dat Jewels & Watches Retailbeurs in september een prachtige editie wordt voor exposanten & de vakbezoekers. “Het is natuurlijk een heel uitzonderlijke periode geweest voor iedereen. Wij hadden vorig jaar nog het geluk dat we wel de najaarseditie konden organiseren, al was het onder beperkende omstandigheden als tijdsloten. Maar afgelopen voorjaar was het organiseren van een Retailbeurs gewoon niet mogelijk. Daarom zijn we extra blij om in september de deuren van etage van ons inkoopcentrum weer open te zetten, waarbij je als vakbezoeker na registratie gewoon weer kunt binnenwandelen op de dag en tijd die je schikt & kunt blijven zolang je wilt tijdens de Retailbeurs.”

Veilige omgeving van Jaarbeurs
Op Jewels & Watches Retailbeurs staan de vaste exposanten en gastexposanten te trappelen om hun producten te mogen tonen, hun klanten weer te verwelkomen en nieuwe professionals te ontmoeten. “Dat kan in de veilige omgeving van Jaarbeurs, dat als eerste evenementenlocatie in Nederland het keurmerk COVID-19 preventiemaatregelen van keuringsinstituut Kiwa ontving. Daarmee hebben we al aangetoond dat beurzen, congressen en andere bijeenkomsten volgens de hoogste veiligheidsnormen plaatsvinden”, benadrukt Kelders.

Nieuwe en bekende exposanten
Bij een succesvolle retailbeurs hoort ook een prachtig aanbod van exposanten en merken. “Naast een aantal wisselingen bij de vaste exposanten is er een mooi divers aanbod van gastexposanten met een aantal verrassende en nieuwe merken. De lijst met exposanten voor de Retailbeurs is deze zomer online te vinden”, tipt Kelders. Het team werkt daarnaast aan het opzetten van een Novelty Route, waarbij je als bezoeker langs exposanten loopt die een mooie noviteit lanceren tijdens de Retailbeurs. “Een bezoek aan Jewels & Watches Retailbeurs geeft je de mogelijkheid om je door het mooie aanbod van diverse leveranciers tegelijk te laten inspireren, goede gesprekken met vakgenoten te hebben en oude bekenden te ontmoeten: klaar voor een nieuw seizoen!”

Registratie
Reserveer de datum alvast in uw agenda en registreer u via de website www.trademart.nl.

Plattegrond
Klik hier
 voor de plattegrond van deze najaars-Retailbeurs.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant