Home/Business/INOVA COLLECTION Düsseldorf
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

INOVA COLLECTION Showroom Düsseldorf is vervroegd naar 12-13 maart en is inmiddels helemaal volgeboekt. Op de locatie Station Airport, zorgen meer dan 90 topmerken voor een onderscheidend assortiment voor de komende lente en zomer.

Onder die merken bevinden zich BEDRA, Boccia Titanium, Breuning, Campur, de DiamondGroup, Emil Weis, Hesse & Co, Julie Julsen, Kelim Schmuckdesign, de ELYSEE Group met Ingersoll, Maserati, PDPaola, Sector en Head, Palido, Unique Time en Watchpeople. “We zijn enthousiast over de vele positieve reacties uit de industrie”, zegt Jens Frey, directeur van MUVEO GmbH. “De kwaliteit van het merkenportfolio is hoog en het feit dat de beurs bij de première al volgeboekt is en zelfs een wachtlijst heeft, toont duidelijk de vraag naar dit regionale showroomformaat.”

De extra diensten zoals gratis toegang, voldoende parkeergelegenheid, gratis catering en een directe verbinding met de luchthaven Düsseldorf zullen zorgen voor een ontspannen tweedaagse beurs.

Geïnteresseerde vakbezoekers kunnen zich hier registreren voor INOVA COLLECTION Showroom Düsseldorf.

Data en meer informatie INOVA COLLECTION
Showroom Düsseldorf: 12-13 maart 2022
Showroom Hamburg: 23–25 april 2022
Beurs Wallau bij Frankfurt: 27–29 augustus 2022

 

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant