Home/Business/Inova Collection Frankfurt
Laden Evenementen

Ondanks de aanhoudende pandemie is evenementenorganisator MUVEO GmbH optimistisch over de toekomst en worden er voorbereidingen getroffen voor de komende editie van INOVA COLLECTION, de beurs voor sieraden, edelstenen, parels en uurwerken. Het is de bedoeling dat de beurs plaats gaat vinden van 28 t/m 30 augustus 2021 op de beurslocatie vlakbij Frankfurt am Main.

“We zijn afgelopen november begonnen de komende beurs bekend te maken. Het feit dat meer dan 70% van de beschikbare ruimte al geboekt is, laat zien hoeveel vertrouwen onze exposanten hebben in ons evenement. We zijn verheugd dat we zo veel positieve reacties van de industrie hebben ontvangen”, legt Jens Frey, directeur van beursorganisator MUVEO GmbH, uit. “Bovendien bleek onlangs uit een enquête onder bezoekers en exposanten dat een fysiek evenement met face-to-face contact en persoonlijke interactie nog steeds uiterst belangrijk is. Ondanks alle digitale ontwikkelingen.”

Gerenommeerde merken
Een groot aantal gerenommeerde merken, waaronder 925 Masters, BEDRA, Collection Ruesch, Diamond Group, Ernstes Design, Fischer Trauringe, M&M Uhren, Nordahl Anderson, Roland Rauschmayer, Rudolf Flume Technik en Watchpeople met Walter Gropius en Esprit, heeft inmiddels gereserveerd voor INOVA COLLECTION 2021.

Als de omstandigheden dit toelaten, zullen branchespecifieke programmakenmerken en INOVA NIGHT opnieuw worden geïntroduceerd. Daarnaast vinden voor de derde keerde de GOLDEN NOVA Awards plaats, de wedstrijd voor nieuw talent. “We houden natuurlijk de huidige ontwikkelingen scherp in de gaten en plannen verschillende scenario’s,” zegt Frey. “Ons Health & Hygiene Concept betekent dat we goed in staat zijn een veilige omgeving te bieden en indien nodig kunnen we snel reageren op veranderde omstandigheden.”

INOVA Collection biedt gratis toegang, gratis parkeren direct bij de locatie, hoogwaardige catering op alle dagen van de beurs en betaalbare accommodatie via partnerhotels.

INOVA Hamburg
Als aanvulling op de beurs in Wallau vlakbij Frankfurt biedt INOVA COLLECTION voor groothandels van 30 oktober t/m 1 november een driedaags evenement in Hamburg. Showroom Hamburg presenteert een selectie van hoogwaardige merken in een regionale setting voor het snel en efficiënt plaatsen van bestellingen.

Meer informatie
INOVA COLLECTION Frankfurt
INOVA COLLECTION Hamburg

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant