Home/Business/Inova Collection Frankfurt
Laden Evenementen

INOVA COLLECTION is een internationale vakbeurs voor sieraden, horloges, edelstenen en meer. De zomereditie van de beurs vindt plaats van 27 t/m 29 augustus. Naast deze belangrijkste editie van de beurs in Wallau bij Frankfurt zijn er in het voor- en najaar aanvullende showrooms in Hamburg en Düsseldorf.

Op de komende INOVA zullen vele sieradenontwerpers hun juwelen presenteren. Naast sieraden en horloges besteedt de beurs ook aandacht aan verzekeringen, beveiligingssystemen, gereedschappen, verpakkingen en kassasystemen. Ook gaat INOVA workshops en trainingen op diverse gebieden verzorgen.

De grote voordelen van de beurs zijn volgens de organisatie de gratis toegang, kwaliteitscatering, ruime parkeergelegenheid, shuttle service naar het vliegveld van Frankfurt en betaalbare overnachtingsmogelijkheden.

Data en meer informatie INOVA COLLECTION
Showroom Düsseldorf: 19–20 maart 2022
Showroom Hamburg: 23–25 april 2022
Beurs Wallau bij Frankfurt: 27–29 augustus 2022

Deel dit bericht, kies uw platform!

Titel

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant