Home/Business/INOVA COLLECTION Hamburg GEANNULEERD
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De organisatie van INOVA COLLECTION heeft besloten de editie Hamburg dit jaar te annuleren i.v.m. Covid-19.

INOVA COLLECTION is een internationale vakbeurs voor sieraden, horloges, edelstenen en meer. Naast de belangrijkste editie van de beurs in Wallau bij Frankfurt in augustus en een aanvullende showroom in Hamburg, komt er vanaf 2022 een tweede showroom in Düsseldorf. De edities in Hamburg en Düsseldorf vinden vanaf volgend jaar ieder voor- en najaar plaats.

“De regionale showroomformules zijn ideale aanvullingen op de beurs in augustus”, zegt Jens Frey, managing director van beursorganisatie MUVEO GmbH. “Met deze aanpak kunnen we snel en doelgericht inspelen op de behoeften van bezoekers en exposanten.”

De extra diensten zoals gratis toegang, voldoende parkeergelegenheid en gratis catering van topkwaliteit zorgen ervoor dat Showroom Hamburg een ontspannen driedaagse beurs biedt in een familiale sfeer voor iedereen.

Data en meer informatie INOVA COLLECTION
Showroom Düsseldorf: 19–20 maart 2022
Showroom Hamburg: 23–25 april 2022
Beurs Wallau bij Frankfurt: 27–29 augustus 2022

 

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant