Laden Evenementen

Vanaf 29 september staat Idar-Oberstein weer in het teken van Intergem, de internationale vakbeurs voor edelstenen en juwelen. De 39e editie van Intergem duurt tot en met 1 oktober.

Drie dagen lang is de beurs een ontmoetingspunt voor de hele branche met een breed scala aan hoogwaardige edelstenen en halfedelstenen, diamanten, sieraden, parels en unieke designobjecten. Dit jaar wordt voor de tweede keer de Long Night of Gemstones georganiseerd.

Naast vele exposanten met hun producten biedt Intergem een interessant nevenprogramma en activiteiten die de moeite waard zijn: presentaties en lezingen, nuttige tips, spannende paneldiscussies en een exclusieve sieradenshow met sieraden en edelstenen van de exposanten.

Tijdens Intergem 2023 wordt de tweede editie van de Long Night of Gemstones gehouden, van 19.00 uur tot middernacht op verschillende locaties in Idar-Oberstein. De première van dit event vorig jaar was een groot succes. Ook dit jaar openen unieke instellingen in de stad, zoals het Duitse Edelstenenmuseum, de Duitse Gemmologische Vereniging en de Steinkaulenberg Edelsteenmijn, hun deuren op de avond van 30 september, met een geweldig programma en rondleidingen, gratis voor iedereen. Meer informatie over de Long Night of Gemstones: www.intergem.de/lnde-en.
Bedrijven die zich als exposant willen aansluiten bij Intergem 2023 kunnen zich nu al inschrijven.

www.intergem.de/start-en

Deel dit bericht, kies uw platform!

Titel

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant