Home/Business, Consumenten/Juwelen a/d Zaan Wormerveer
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op zaterdag 27 en zondag 28 november laten zeven juwelenontwerpers hun unieke collecties zien tijdens een intieme beurs in Wormerveer.

De ontwerpers zijn Femke Toele (Fem), Maarten Versteeg (Brech), Eline van der Laag (Moya), Cécile van Eeden (Van Eeden Jewellery), Hester Vonk Noordegraaf (Fine Jewellery), Maroeska Metz (Riccio Jewelry) en Paulus van Leeuwen (Quantus Paulus Watches).

Juwelen aan de Zaan vindt plaats in het bijzondere huis van Maroeska Metz. Een prachtig huis met eindeloos veel krullen. Maroeska is bekend van haar interieurs, meubels, kroonluchters en juwelen. Ook heeft zijn meegedaan aan ‘Heel Holland Bakt’ en maakt video’s op ‘FoodTube’. Ze heeft een eigen kookboek geschreven en zal de bezoekers tijdens het weekend verrassen met haar heerlijke designertaarten. Naast de taarten is er ook koffie, thee en zelfs een glaasje wijn.

Beide dagen zal er ook een kort maar krachtig pianoconcert worden gegeven door de Georgische concertpianiste Ketevan Sharumashvili (zaterdag van 15.30-16.00 uur en zondag van 11.30-12.00 uur).

De locatie is Noorddijk 90, Wormerveer en de openingstijden van 11.00-18.00 uur.

www.ricciojewelry.com/event

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant