Home/Business, Consumenten/ART BREDA GEANNULEERD
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De organisatie van Art Breda heeft laten weten dat de kunstbeurs dit jaar niet zal doorgaan en verplaatst wordt naar 2023.

Art Breda is de inspirerende beurs voor kunst, antiek en design in het zuiden van Nederland. De beurs vindt plaats van 8 t/m 15 mei.

Aan deze zevende editie van ART BREDA nemen veel bekende en ook nieuwe gezichten deel, die zoals gebruikelijk voor circa ⅔ uit oude kunst en antiek en ⅓ uit hedendaagse kunst bestaat. Onder de exposanten ook diverse met juwelen.

De uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden op het gebied van oude schilderkunst, antiek, twintigste-eeuws design, Aziatica, Art Deco, klokken, juwelen, zilver en nog veel meer wordt in een aantrekkelijke ambiance getoond.

De galerieën voor hedendaagse kunst brengen een breed scala aan schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, glas en keramiek van bekende kunstenaars en jong talent. Ook antieke en hedendaagse juwelen zijn weer goed vertegenwoordigd, met juweliers en edelsmeden uit Nederland en België.

Art Breda wordt gehouden van 8 t/m 15 mei in Breepark, Breda.

www.artbreda.nl

 

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant