Home/Business, Consumenten/Kasius Roadshow Zuid-Nederland
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Persoonlijk contact is voor Kasius Sieraden een belangrijk onderdeel van de kernwaarden. Kasius nodigt relaties dan ook met veel plezier uit voor de Roadshow Zuid-Nederland. Deze vindt plaats op zondag 29 mei en maandag 30 mei van 10:00 uur tot 19:00 uur, locatie LEVEL77 Van der Valk Venlo.

“Op deze prachtige nieuwe locatie, met uitzicht over de skyline van de omgeving van Venlo, kunt u in een geweldige ambiance onze New Arrivals, Luxe collectie en een groot deel van de basiscollectie bewonderen en inkopen”, aldus Kasius. “Ook tonen wij hier een aantal van onze concepten, zoals de Carrousels en de Essentials. Wij willen er samen met u en uw medewerkers een feestje van maken. Geheel culinair verzorgd en muzikaal ondersteund. Wij kijken uit naar uw komst!”

Door het scannen van de QR code in de uitnodiging in de uitnodiging komt u in de afsprakenmodule waar u kunt aangeven wanneer u wenst te komen. Tevens geeft deze uitnodiging recht op 3% korting op uw aankopen tijdens de Roadshow.

www.l-kasius.nl

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant