Home/Business/Madridjoya
Laden Evenementen

Dit jaar heeft Madridjoya nieuwe data en staat op verschillende dagen gepland. De International Urban and Trendy Jewellery and Watch Fair, georganiseerd door IFEMA, is geopend van donderdag 17 tot en met zondag 20 september, van 10.00 tot 19.00 uur en tot 18.00 uur op de laatste dag.

De verandering zal zakelijke kansen van vak bezoekers concentreren in minder dagen. Hal 6 op IFEMA zal de nieuwste ontwikkelingen voor herfst/winter 2020/2021 huisvesten. Er worden high-end sieraden, casual- en modellijnen, horloges en zilver tentoongesteld, evenals duizenden baanbrekende innovaties gericht op campagnes voor aankomende data zoals Kerstmis.

www.ifema.es/en/madrid-joya

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures