Home/Business/Madridjoya – Bisutex Madrid
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Van 15 t/m 18 september 2022 vinden in de Spaanse hoofdstad Madrid de bekende vakbeurzen Madridjoya en Bisutex plaats.

Madridjoya

‎Madridjoya is een ideale plek om vraag en aanbod te verbinden, zaken te ontwikkelen en commerciële relaties te consolideren, als een ontmoetingsplaats waar u de nieuwste trends in stijlen en design in de sieradenmarkt zult aantreffen.

MadridJoya vindt twee keer per jaar plaats, in februari en september, en bestrijkt dus zowel de lente/zomercampagne als de kerst/wintercampagne.

Van groothandel tot grote sieradenmerken, van edelstenen tot de laatste trends in verpakkingen en van de meest geavanceerde technologische oplossingen tot de nieuwigheden in machines voor de industrie. De hele toeleveringsketen is aanwezig, samen met de uitgenodigde kopers, de deelname van gespecialiseerde technische pers en de steun van de verenigingen en gilden van de sector.

Sectoren

• Gouden sieraden
• Zilveren sieraden
• Zilversmederij
• Uurwerken
• Edelstenen en parels
• Diamanten
• Andere gerelateerde industrieën
• Display verpakking
• Machinerie

Kijk hier voor meer informatie.

Bisutex

‎De hoge kwaliteit en het ontwerp van de collecties zijn de kenmerken van Bisutex, de International Fashion Jewellery and Accesories Fair, die de deuren opent om de nieuwste producten en trends van ca. 550 bedrijven en merken te presenteren. Het evenement wordt gekenmerkt door het groeiende internationale karakter.‎

‎Er wordt een breed assortiment van nieuwe producten gepresenteerd, variërend van de nieuwste modesieradencollecties tot fantasie-horlogelijnen en meer. Zoals gebruikelijk is ook de leder- en reisgoederensector goed vertegenwoordigd op het evenement.‎ ‎De show heeft ruimte om jonge ontwerpers en merken te promoten en aan te moedigen. De Bisutex Mini’s hebben zich gevestigd als een belangrijk referentiepunt voor nieuwe makers die zich op de markt willen positioneren. ‎

Archi-gebied zet mode en kwaliteit in de schijnwerpers
Van 15 tot 18 september presenteren in totaal 17 bedrijven hun nieuwste collecties in het ARCHI-gebied, waardoor het een hub voor trends wordt. Het ARCHI-gebied op de vakbeurs Bisutex is een lanceerplatform voor hoogwaardige modetrends. Deze keer zullen er collecties te zien zijn uit Frankrijk, Spanje, Griekenland en Italië. De kwaliteit en het aantal deelnemers blijft groeien.

Kijk hier voor meer informatie.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant