Home/Business, Consumenten/OBSESSED! Jewellery Festival
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

November markeert de derde editie van OBSESSED! Jewellery Festival. OBSESSED! is een tweejaarlijks initiatief van Current Obsession – het internationale go-to-platform voor all things jewellery and adornment – dat verschillende sieraden gerelateerde evenementen en tentoonstellingen met elkaar verbindt. Het programma verenigt onafhankelijke kunstenaars, galeries en culturele instellingen binnen Nederland en België.

De 2021-editie van OBSESSED! zal een hybride karakter aannemen met een mix van zowel digitale als live-evenementen. Naast het programma van live-evenementen werkt Current Obsession aan een reeks interviews met een breed scala aan experts: curatoren, kunstenaars, ontwerpers, stylisten, ambachtslieden, verzamelaars en meer. “Met het overkoepelende thema van deze editie ‘Local and In-Depth’, highlight en ondersteunen we de lokale ‘parels’ door museumarchieven en atelierdeuren te openen voor ons wereldwijde publiek. We zijn trots om samen te werken met vooraanstaande instellingen zoals het Rijksmuseum, Stedelijk Museum, Françoise van den Bosch Stichting, CODA Museum, Gerrit Rietveld Academie, DIVA Antwerpen en (fingers crossed) meer!”, aldus Current Obsession.

OBSESSED! Jewellery Festival wordt gehouden van 30 oktober t/m 30 november 2021 op verschillende locaties. Kijk op de website voor het programma.

www.obsessedwithjewellery.com

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant