Home/Business, Consumenten/PAN Amsterdam
Laden Evenementen

De organisatie van PAN Amsterdam heeft – na uitvoerig overleg – besloten de 34ste editie van de beurs, die gepland stond van 22 tot en met 29 november 2020, te verplaatsen naar het najaar van 2021. Van 21 tot en met 28 november 2021 worden bezoekers tijdens een uitzonderlijke editie vol kunst, antiek en design weer in de RAI verwelkomd.

In ruggespraak met deelnemers en andere betrokkenen heeft PAN Amsterdam een gedegen inventarisatie gemaakt en alle mogelijke aspecten gewogen bij de complexe keuze hoe om te gaan met de huidige situatie. Verschillende scenario’s, waaronder een kortere, kleinere beurs zijn hierbij uitgewerkt. De gezondheidsrisico’s voor alle betrokken – waaronder die van de bezoekers – de financiële risico’s voor exposanten en partners, en de huidige veranderlijke regelgeving rondom grootschalige evenementen zijn de belangrijkste overwegingen geweest om de beurs te verplaatsen. “Van toepassing is de mooie Franse uitspraak: reculer pour mieux sauter. Met z’n allen zullen wij volgend jaar nog sterker terugkomen”, aldus de beursorganisatie.

www.pan.nl

Foto: Art Nouveau ‘Glycines’ choker van Epoque Fine Jewels

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant