Home/Business, Consumenten/PAN Amsterdam
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

PAN Amsterdam is terug van weggeweest. Op zondag 14 november opent PAN Amsterdam 2021 officieel de deuren in de RAI Amsterdam. Tijdens de beurs kunt u inspiratie opdoen, uw verzameling uitbreiden en genieten van alle mooie objecten die de deelnemers dit jaar voor u meenemen. Breng tijdens de beurs een bezoek aan PAN Podium of neem deel aan één van de rondleidingen.

PAN Amsterdam kijkt er erg naar uit om u dit jaar weer te kunnen verwelkomen, dit jaar op de 34ste editie van de grootste nationale kunstbeurs voor kunst, antiek en design.

Nieuwe en terugkerende deelnemers
Met grote trots presenteert PAN in deze editie maar liefst 21 nieuwe en terugkerende deelnemers, uit binnen en buitenland, waaronder:
Vanderven Oriental Art, Lawrence Steigrad Fine Arts, Rueb Modern and Contemporary Art, Mandarin Mansion, Amsterdam Watch Company, Bildhalle, Aronson Antiquairs, H. Gallery, Suite 59, Galerie Wouter van Leeuwen, Stone Gallery, Willem Baars Projects, Althuis Hofland Gallery, en de Van Vlissingen Art Foundation.
Zij verrijken met hun collecties het aanbod tijdens de beurs. Van naturalia tot antieke Aziatische wapens en van Oude Meesters tot hedendaagse fotografie.

PAN Podium
Op PAN Podium worden ook dit jaar diverse Podium Talks georganiseerd. PAN Podium biedt de bezoekers van PAN Amsterdam een afwisselend programma met interactieve presentaties door inspirerende sprekers. De vele uiteenlopende aspecten van kunst en de kunstmarkt staan tijdens de Podium Talks centraal.
Alle beursbezoekers zijn van harte welkom tijdens het dagelijks wisselende complimentary programma van PAN Podium. Houd onze website www.pan.nl in de gaten voor het volledige programma en het laatste nieuws.

Start ticketverkoop
De tickets voor PAN Amsterdam 2021 zijn vanaf zondag 10 oktober verkrijgbaar via www.pan.nl. Ook is het mogelijk om via de website thematische rondleidingen door experts te boeken.

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant