Home/Business, Consumenten/papier ZILVER staal Utrecht
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Sichting Sieraden van Utrecht presenteert papier ZILVER staal, een bijzondere tentoonstelling met werk van Anneke Schollaardt en Maja Houtman die van 7 tot en met 20 juni te zien is bij Galerie Waterbolk in Utrecht.

Anneke Schollaardt en Maja Houtman kennen elkaar van het sieraden maken, maar daarnaast beoefenen ze beiden ook andere kunstdisciplines. Anneke is opgeleid tot beeldend kunstenaar en maakt monumentale kunstwerken, maar ook gedenkbeelden. Ook maakt ze tekeningen, penningen én dus sieraden. Maja is opgeleid goud- en zilversmid. Ze heeft zich gespecialiseerd in hedendaags filigrain, waarmee ze sieraden en objecten maakt. Daarnaast maakt ze penningen, shibori en papierknipsels.

Open:
do 12.00h-21.00h, vr tm zo 12.00h-17.00h en op afspraak

Anneke Schollaardt 06-2154 5184
Maja Houtman 06-1822 0925

www.galeriewaterbolk.nl

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant