Home/Business, Consumenten/SIERAAD Art Fair Amsterdam
Laden Evenementen

SIERAAD Art Fair heeft laten weten dat de komende editie van het sieradenplatform plaats gaat vinden van 26 t/m 29 mei. Als gevolg van de coronamaatregelen kon de verkoopexpositie in 2020 en 2021 niet doorgaan. De organisatie gaat nu werken aan een prachtige 19e editie komend voorjaar.

“Het waren geen gemakkelijke jaren voor ons kleine team”, zeggen Astrid Behrens en Maarten Bodt van EMB&B Art Events. “Na veel teleurstelling over 2 jaar geen SIERAAD gaan we nu weer met veel inspiratie werken aan een prachtige 19e voorjaarseditie van SIERAAD. We blijven in elk geval in 2022 en 2023 in mei. Wij zijn blij met de nieuwe datum en kijken ernaar uit om de Gashouder weer vol te zien met de mooiste sieraden uit de hele wereld.”

SIERAAD International Jewellery Art Fair is het eerste en enige specifiek op sieraadvormgeving en sieraadkunst gerichte presentatieplatform voor de professioneel opgeleide sieraadkunstenaar. Met een internationaal deelnemersaanbod waardoor de meest veelzijdige en verrassende vormen van sieraadkunst te zien en te koop zijn. SAF is het enige platform in Nederland waar professionele hedendaagse sieraadvormgevers uit binnen- en buitenland hun handgemaakte werk direct en zelf aan de man brengen.

Goudsmeden en sieradenontwerpers kunnen zich aanmelden om deel te nemen aan SIERAAD. Neem hiervoor contact op via info@sieraadartfair.com.

www.sieraadartfair.com

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant