Home/Business, Consumenten/SIERAAD Art Fair Amsterdam
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De organisatie van de International Jewellery Art Fair SIERAAD heeft bekendgemaakt dat de 19e editie van het sieradenplatform plaatsvindt van 26 t/m 29 mei, zoals altijd in de Gashouder in Amsterdam.

De afgelopen jaren waren vanwege de coronapandemie geen gemakkelijke voor het kleine team dat SIERAAD Art Fair organiseert. “Maar na de teleurstelling over twee jaar geen SIERAAD gaan we nu met veel inspiratie werken aan een prachtige 19e voorjaarseditie”, aldus Astrid Berens en Maarten Bodt. “Dit jaar, en ook in 2023, staat SIERAAD gepland in mei. Wij zijn blij met de nieuwe datum en kijken ernaar uit om de Gashouder weer vol te zien met de mooiste sieraden uit de hele wereld.”

SIERAAD International Jewellery Art Fair is het specifiek op sieraadvormgeving en sieraadkunst gerichte presentatieplatform voor de professioneel opgeleide sieraadkunstenaar. Met een zeer internationaal deelnemersaanbod waardoor de meest veelzijdige en verrassende vormen van sieraadkunst te zien en te koop zijn. Op SAF brengen professionele hedendaagse sieraadvormgevers uit binnen- en buitenland hun handgemaakte werk direct en zelf aan de man. SAF wordt ook deze editie weer opgeluisterd door speciale events en spraakmakende presentaties.

Daar ‘waar kunst draagbaar wordt’: meer dan ca. 170 ontwerpers, uit alle delen van de wereld bijeen in de Gashouder. Ontwerpers die alles kunnen vertellen over de sieraden die ze hebben gemaakt. Kijken, passen en kopen.

Goudsmeden en sieradenontwerpers kunnen zich aanmelden om deel te nemen aan SIERAAD. Neem hiervoor contact op via info@sieraadartfair.com.

www.sieraadartfair.com

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant