Home/Business, Consumenten/SIERAAD Art Fair Amsterdam UITGESTELD
Laden Evenementen

De organisatie van SIERAAD International Jewellery Art Fair heeft laten weten dat de komende beurs in november i.v.m. het coronavirus uitgesteld wordt naar een nader te bepalen datum. De organisatie wil dat het evenement veilig bezocht kan worden door mensen uit binnen- en buitenland en denkt dat dit dit jaar nog niet mogelijk is.

“Wij zijn altijd zo trots om zowel internationale bezoekers als deelnemers te mogen ontvangen in Amsterdam. Helaas hebben we moeten constateren dat dit in 2021 nog steeds niet mogelijk is en veiligheid heeft natuurlijk de hoogste prioriteit. We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om weer een beurs te plannen, maar helaas zullen we de 19e editie toch weer moeten verzetten naar een ander moment. Wij streven naar een datum ergens in het voorjaar van 2022”, aldus Astrid Berens en Maarten Bodt van de organisatie van het op sieraadvormgeving en sieraadkunst gerichte platform. Vorig jaar kon SAF ook niet doorgaan.

www.sieraadartfair.com

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant