Home/Business, Consumenten/SIERAAD Art Fair Amsterdam
Laden Evenementen

SIERAAD International Jewellery Art Fair, het specifiek op sieraadvormgeving en sieraadkunst gerichte presentatieplatform voor de professioneel opgeleide sieraadkunstenaar, vindt plaats van 11 tot en met 14 november in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Vorig jaar kon SAF niet doorgaan, maar dit najaar hoopt de organisatie wel weer een evenement te kunnen bieden met een internationaal deelnemersaanbod met de meest veelzijdige en verrassende vormen van sieraadkunst. Meer dan 170 ontwerpers uit alle delen van de wereld komen bijeen in de Gashouder om hun werk te presenteren en te verkopen. SAF is het enige platform in Nederland waar professionele hedendaagse sieraadvormgevers uit binnen- en buitenland hun handgemaakte werk direct en zelf aan de man brengen.

www.sieraadartfair.com

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant