Home/Business, Consumenten/SIERAAD Art Fair verplaatst naar 2021
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Helaas ziet SIERAAD 2020 zich genoodzaakt om de 19e editie te verplaatsen naar 2021.

Alle onduidelijkheden en beperkende maatregelen in verband met het coronavirus maken het de organisatie van SIERAAD Art Fair onmogelijk om tot een evenement te komen dat aan ieders verwachtingen kan voldoen.

Zodra er meer bekend is over de beurs in 2021 wordt dit door de organisatie bekendgemaakt.

————————————————

SIERAAD International Jewellery Art Fair, het specifiek op sieraadvormgeving en sieraadkunst gerichte presentatieplatform voor de professioneel opgeleide sieraadkunstenaar, vindt dit najaar plaats van 5 tot en met 8 november in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Ook deze editie biedt een internationaal deelnemersaanbod waardoor de meest veelzijdige en verrassende vormen van sieraadkunst te zien en te koop zijn. Meer dan 170 ontwerpers uit alle delen van de wereld komen bijeen in de Gashouder om hun werk te presenteren en te verkopen. SAF is het enige platform in Nederland waar professionele hedendaagse sieraadvormgevers uit binnen- en buitenland hun handgemaakte werk direct en zelf aan de man brengen.

www.sieraadartfair.com

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Go to Top