Home/Business, Consumenten/TEFAF Maastricht
Laden Evenementen

Van 11 t/m 19 maart vindt TEFAF plaats in het MECC te Maastricht. Mis de kans niet om 7.000 jaar buitengewone kunst en design te ontdekken, zorgvuldig samengesteld en gepresenteerd door de 268 exposanten van TEFAF.

TEFAF Maastricht wordt algemeen beschouwd als ’s werelds belangrijkste beurs voor beeldende kunst, antiek en design. Met prestigieuze exposanten uit zo’n 20 landen is TEFAF Maastricht een showcase voor de mooiste kunstwerken die momenteel op de markt zijn. Naast de traditionele gebieden van schilderijen, antiek en klassieke antiquiteiten van oude meesters die ongeveer de helft van de beurs beslaan, vindt u ook moderne en hedendaagse kunst, sieraden, 20e-eeuws design en werken op papier. Tickets voor deze 36e editie van TEFAF Maastricht zijn hier te bestellen.

Naast de fysieke TEFAF Maastricht is er TEFAF Online, waar het publiek de kans krijgt om hoogtepunten van de beurs en het nieuwste commentaar via TEFAF Stories te ontdekken.

www.tefaf.com

Deel dit bericht, kies uw platform!

Titel

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant