Home/Business/The Goldsmith Marketplace
Laden Evenementen

Op 29 januari vindt in de Antwerpse Diamantbeurs de eerste editie van het netwerkevent ‘The Goldsmith Marketplace Meeting Day’ plaats.

Een paar jaar geleden startte Elkan Wijnberg de Facebookgroep ‘De Goudsmid Marktplaats’. In korte tijd groeide deze groep uit tot een ware community van meer dan 3000 professionals in de juwelenbranche, van goudsmeden tot kunstenaars, van Vlaanderen tot Nederland.

Nu, na de pandemie is het tijd voor Elkan Wijnberg om een netwerkevent te organiseren, met steun van het AWDC en de Antwerpse Diamantbeurs, om de leden van de Facebookgroep samen te brengen en ze voor te stellen aan diverse vakgenoten. Naast demonstraties en lezingen krijgen de leden van de netwerkgroep ook de gelegenheid zelf te exposeren. Wie hierin geïnteresseerd is kan zich hier aanmelden.

‘The Goldsmith Marketplace Meeting Day’ vindt plaats op 29 januari van 10.00 tot 17.00 uur in de Antwerpse Diamantbeurs, Hovenierstraat 51.

Meer informatie is verkrijgbaar via degoudsmidmarktplaats@gmail.com.

Deel dit bericht, kies uw platform!

Titel

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant