Home/Business, Consumenten/Veiling The Antoon Gaemers Collection
Laden Evenementen

The Antoon Gaemers Collection – Four Generations of Chronometry
Op 5 en 6 oktober worden bij het Venduehuis Den Haag ruim 1000 kavels met polshorloges, pendules, staande klokken, rijtuigklokken, horlogesleutels en uurwerkmakers-instrumenten geveild uit de nalatenschap van Antoon Gaemers.

Antoon Gaemers was een kenner op het gebied van chronometrie en de laatste van vier generaties uurwerkmakers. Hij genoot grote bekendheid onder vakgenoten en verzamelaars en was een warm pleitbezorger voor alles wat met het fenomeen ’tijd’ te maken had.

Op 5 oktober komen de mooiste items onder de hamer in een zaalveiling, waaraan overigens ook online en telefonisch kan worden meegedaan. Op 6 oktober worden de wat bescheidener items uit de nalatenschap geveild, uitsluitend online.

Alle kavels zijn te bezichtigen in het Venduehuis Den Haag tijdens de openbare kijkdagen van 29 september t/m 3 oktober. Bij de veiling verschijnt een full colour catalogus. Het volledige aanbod is ook te bekijken via de digitale catalogus op www.venduehuis.com.

Voor meer informatie over de ‘Antoon Gaemers Collection, Four Generations of Chronometry’ kunt u contact opnemen met de curator van de veiling, dr. Frederik Knegtel via f.knegtel@venduehuis.com of rechtstreeks telefonisch via nummer 085-043 06 28 (woensdag t/m vrijdag).

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant