Home/Business, Consumenten/WatchmakerMuseum Amsterdam
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

In het Watchmaker Museum in Amsterdam is op dit moment een bijzondere tentoonstelling te zien over 100 jaar horlogemaken.

Deze unieke expositie, die te zien is tot en met 24 oktober, is georganiseerd door Ralph Jansen. Hij biedt een exclusieve en innovatieve kijk op 100 jaar horlogemaken met unieke historische hoogtepunten. De tentoonstelling laat in een breed spectrum zien wat er allemaal is bedacht op het gebied van horloges en – minstens zo belangrijk – vertelt ook de vele verhalen die aan een horloge gekoppeld zijn.

Zo zijn er te zien: een reeks aan automatische systemen die ooit op de markt zijn gebracht, het eerste alarmhorloge uit 1914, de enkele die daarna kwamen en vele andere waarover iets speciaals te vertellen is. “Er zullen voor veel bezoekers horloges bij zitten waarvan ze het bestaan niet wisten”, zegt Ralph Jansen. “Ik leid iedereen met groot plezier rond en biedt ze daarbij een gratis kop koffie aan. Tot nu toe heb ik alleen maar buitengewoon positieve reacties gehad. Alle bezoekers waren erg verrast door de tentoonstelling.”

www.watchmakermuseum.com

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant