De FGZ heeft, in samenwerking met Intraservice (de Benelux-agent van Feria de Madrid) bezoekerskaarten voor de vakbeurzen Madridjoya en Bisutex kunnen regelen voor NJU- en VGZ-leden ter waarde van € 60. U verkrijgt hiermee gratis toegang tot beide beurzen.

Madridjoya
De komende editie toont de nieuwste collecties voor lente-zomer 2019 op het gebied van juwelen, casual en modelijnen, horloges en zilverwerk, met daarnaast vele innovatieve ideeën gericht op campagnes voor belangrijke aankomende evenementen zoals Valentijnsdag en Moederdag, evenals bruiloften, doopsels en communies.

Madridjoya brengt gespecialiseerde juweliersbedrijven evenals warenhuizen, ontwerpers en fabrikanten samen en toont honderden innovatieve collecties van sieraden, zilver, goud en horloges. Dit jaar met vernieuwde openingsdagen en dus meer kansen en zakelijke mogelijkheden.

Kijk hier voor meer informatie

Bisutex
BISUTEX toont een groot assortiment in modejuwelen, naast talrijke lijnen met horloges, zonnebrillen, handtassen, riemen, haaraccessoires, sjaals, hoeden en kleine lederwaren. Kortom, hier wordt het lente-zomerseizoen 2019 geïntroduceerd, met talloze voorstellen gericht op vieringen en ceremonies.

Bisutex is een ontmoetingspunt voor bedrijven in juwelen en accessoires. Gespecialiseerde bedrijven, cadeauwinkels, ontwerpers, warenhuizen en juweliers behoren tot de bezoekers van Bisutex.

Kijk hier voor meer informatie

Aanvragen gratis toegangskaarten
Heeft u interesse? Neem dan contact op met Intraservice, de agent van Feria de Madrid, via e-mail: muriel@intraservice.nl

Vermeld hierbij de volgende gegevens:
• bedrijfsnaam • contactpersoon • e-mailadres • telefoonnummer • lidmaatschapsnummer

Museum Prinsenhof