De najaarseditie van Jewels & Watches in Utrecht gaat door! Op 13, 14 en 15 september zijn de laatste retailtrends en nieuwste collectie van vele exposanten te zien.

Trade Mart Utrecht bestaat 50 jaar dit jaar. 50 jaar Trade Mart Utrecht betekent 50 jaar trends, herinneringen, inspiratie, retailontwikkelingen en vooral 50 jaar tijdloze producten. Producten die retailers verder brengen en waarmee ze voorop kunnen lopen. Ook de komende beurs belooft een aantal spectaculaire en vernieuwende concepten, aldus de organisatie.

Veiligheid staat op één
Tijdens de najaarseditie van Retailbeurs Utrecht staat de veiligheid van bezoekers en exposanten met stip op één. De beurs wordt ruim opgezet, alle activiteiten worden georganiseerd volgens het 1,5-meterprotocol en aan de hand van looproutes en tijdsloten zorgt Trade Mart Utrecht ervoor dat het nooit te druk wordt op de beursvloer. Zo kunt u op een veilige manier inkopen doen en u laten inspireren door de laatste retailontwikkelingen. Meer informatie over de voorzorgsmaatregelen met betrekking tot COVID-19 vindt u via www.trademart.nl/veiligzakendoen.

Registreren
Ondanks de maatregelen zorgt de organisatie er natuurlijk ook voor dat het een gezellige beurs wordt. Zelf kunt u uw bezoek aangenaam verlengen door een driegangendiner te boeken, bijvoorbeeld in restaurant Metro, waar u diverse vakgenoten zult treffen. Vergeet niet uw bezoek aan te melden: registratie voor de beurs is noodzakelijk en kan via www.trademart.nl/registratie.

FGZ aanwezig op de beurs
Ook de Federatie Goud en Zilver is weer aanwezig op de beurs. Bezoekers kunnen hier terecht voor informatie en advies op allerlei gebied. De medewerkers van de Federatie zullen uitleg geven over de nieuwe huisstijl van de FGZ en vragen beantwoorden over de consumentenwebsite voor de branche.

Informatie
Retailbeurs Utrecht wordt gehouden van 13 tot en met 15 september. Openingstijden zondag en maandag van 10.00 tot 19.00 uur en dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur. Parkeren kan voor het speciale tarief van € 10 (parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie), parkeerplaats P1 of P3.

Bekijk hier de plattegrond van de beurs

www.trademart.nl