Na Driebergen komt de themabeurs ‘Het Juweel’ dit najaar ook naar Rotterdam, en wel in het Wereldmuseum van 1 tot en met 3 december. Ruim 25 internationale juweliers, edelsmeden en horlogespecialisten presenteren gedurende drie dagen hun unieke collecties in de Balzaal in het museum aan de Willemskade.

Bezoekers genieten van een grote diversiteit aan hedendaagse ontwerpen tot zeldzame antieke juwelen die opvallen door hun kwaliteit, originaliteit en vakmanschap, aldus beursorganisator InterEvent. Liefhebbers van bijzondere juwelen, sieraden en horloges houden daarom 1 t/m 3 december vrij in hun agenda voor een bezoek aan ‘Het Juweel Rotterdam’.

Exclusieve collecties
Het Juweel is volgens InterEvent de enige themabeurs in Nederland die zich enkel concentreert op juwelen en horloges. Hoog aangeschreven goudsmeden en juweliers uit onder andere Nederland, Zwitserland, Engeland en België tonen en verkopen hun mooiste sieraden. De goud- en edelsmeden exposeren hun unieke ontwerpen die ook in eigen beheer vervaardigd zijn. Antiquairs gespecialiseerd in exclusieve vintage juwelen en bijzonder zilver completeren dit exclusieve aanbod.

Bijzondere locatie
‘Het Juweel Rotterdam’ vindt plaats in het statige pand van het Wereldmuseum, in het centrum van Rotterdam. Op de eerste etage van dit vroegere clubgebouw van de Koninklijke Yachtvereniging bevinden zich de indrukwekkende Balzaal en Salon met uitzicht over de Oude Maas.

Informatie
Het Juweel Rotterdam vindt plaats van 1 tot en met 3 december in het Wereldmuseum, Willemskade 22, Rotterdam. De beurs is geopend van 11.00 tot 19.00 uur. De entreeprijs is € 12,50 per persoon bij online voorverkoop of € 15,– aan de deur. Parkeren: rondom het museum is voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast is Parkeergarage Erasmusbrug op loopafstand.

www.juwelenbeurs.nl

Het Juweel Rotterdam

Museum Prinsenhof