Worldline Nederland, leverancier van betaalautomaten, creditcardverwerking en e-payment services, brengt een nieuwe, laagdrempelige betaalautomaat op de markt. De YOMOVA is een toonbankautomaat waarmee snel en gemakkelijk betalingen kunnen worden geaccepteerd en afgerond. De automaat is voordelig en scherp geprijsd ten opzichte van betaalautomaten die momenteel verkrijgbaar zijn op de Nederlandse markt.

De YOMOVA is een compacte alles-in-één betaalautomaat voor op de toonbank. Een ondernemer heeft bij het gebruik van de YOMOVA geen extra apparaten, zoals mobiele telefoon of tablet, nodig.

Alle betaalkaarten
De YOMOVA is een duurzame en solide betaalautomaat met een strak design. Alle betaalkaarten kunnen veilig en contactloos worden geaccepteerd. Ook betalingen via chip, magneetstrip, betalingen met bepaalde buitenlandse kaarten zonder chip en retourpinnen kunnen via de YOMOVA gedaan worden. De transactiebon wordt automatisch na iedere transactie geprint. De YOMOVA is snel, makkelijk in gebruik te nemen en heeft een groot duidelijk kleurenscherm. In de toekomst verschijnt er ook een mobiele versie van de YOMOVA (meer informatie hierover volgt later).

Met Worldline betalen uw klanten snel, veilig en contactloos met hun creditcards en internationale debetpassen. Profiteer nu ook van extra korting op uw nieuwe betaalautomaat.

Uw FGZ-voordeel
Als lid van de Federatie Goud en Zilver profiteert u bij Worldline van extra scherpe tarieven voor contactloze betaalautomaten. Heeft u al een betaalautomaat en wilt u overstappen? Ook dan biedt Worldline u scherpe FGZ-korting, klik hier om deze korting te bekijken.

Serviceabonnement
Worldline lost ruim 90% van de storingen op afstand – telefonisch – op (op weekdagen van 08.00-20.00 en in het weekend van 08.30-17.00). Voor de overige 10% storingen komt er op basis van een all-in serviceabonnement doordeweeks een monteur langs (op verzoek is bezoek van een monteur op andere tijdstippen mogelijk).

Waarom een Worldline betaalautomaat?
• Verlichte toetsen
• Groot kleurenscherm
• Hoge transactiesnelheid
• Contactloos betalen
• Communicatie via Internet (YOMANI) of GPRS & WIFI (YOXIMO)
• Geschikt voor retourpinnen
• Geïntegreerde pinafscherming
• Prijswinnend design

Voor meer informatie:
Worldline (sales support team), tel. 088-765 70 10, sales-nederland@worldline.com
FGZ (Daniël Voskamp), 079-331 53 00 d.voskamp@fgz.nl

Elephant Refinery