Van 7 tot en met 10 februari 2019 organiseert Ifema Madrid de juwelen- en sieradenbeurzen Madridjoya en Bisutex.

Madridjoya
Madridjoya brengt gespecialiseerde juweliersbedrijven evenals warenhuizen, ontwerpers en fabrikanten samen en toont honderden innovatieve collecties van sieraden, zilver, goud en horloges. Dit jaar met vernieuwde openingsdagen; dus meer kansen en zakelijke mogelijkheden.

De komende editie toont de nieuwste collectie voor lente en zomer 2019 in juwelen, casual en modelijnen, horloges en zilverwerk, naast vele innovatieve ideeën gericht op de campagnes voor belangrijke evenementen zoals Valentijnsdag en Moederdag, evenals bruiloften, doopsels en communies.

Nadat de kerst- en nieuwjaarcampagnes voorbij zijn is Madridjoya het strategische evenement voor verfrissende etalages, met creaties en collecties voor bruiden, bruidegoms en gasten, maar ook voor souvenirs en sieraden die speciaal zijn ontworpen voor huwelijksceremonies en vieringen.
De Mini-stands geven ruimte aan jonge ontwerpers en promoten nieuwe merken.

In de Madridjoya Speakers’ Corner worden informatieve sessies aangeboden; u kunt hier diverse workshops en seminars bijwonen.

Bisutex
Bisutex is een ontmoetingspunt voor bedrijven in juwelen en accessoires. Gespecialiseerde bedrijven, cadeauwinkels, ontwerpers, warenhuizen en juweliers behoren tot de bezoekers van Bisutex.

Bisutex toont een groot assortiment in modejuwelen, naast talrijke lijnen met horloges, zonnebrillen, handtassen, riemen, haaraccessoires, sjaals, hoeden en kleine lederwaren. Kortom, hier wordt het lente- en zomerseizoen 2019 geïntroduceerd, met talloze voorstellen gericht op vieringen en ceremonies.

Net als in andere edities presenteert Bisutex ook de nieuwste reisartikelen, met koffers, tassen en andere producten voor de zomercampagne. Het Archi-gebied bevat een selectie uit het medium-hoge segment in modejuwelen en accessoires, met ontwerp en kwaliteit als referentie. De Mini-stands promoten opnieuw jonge ontwerpers en nieuwe merken.

De grote verscheidenheid aan tentoonstellingen op Bisutex, met meer dan 500 exposanten en merken in 2018, biedt een compleet scala aan informatie en is aldus de beursorganisatie dé plek om aankopen te doen voor het nieuwe seizoen.

Madridjoya: www.ifema.es/madridjoya_06
Bisutex: www.ifema.es/bisutex_06

Heeft u interesse in een van de beurzen? Neem dan contact op met Intraservice, de agent van Feria de Madrid, via e-mail muriel@intraservice.nl.

Museum Prinsenhof