December, de feestmaand van het jaar staat voor de deur. Melano komt uit met een speciale kerstcollectie: een ketting, een armband en nieuwe steentjes. Deze feestelijke sieraden liggen vanaf 12 november tijdelijk in de winkels.

Christmas Necklace
De kerstketting is geschikt voor elke feestelijke gelegenheid, aldus Melano. Het fijne kettinkje zorgt voor een sierlijke uitstraling, het steentje dat eraan hangt is de blikvanger. De steen is een edelsteen omringd door kristalsteentjes. De ketting is er in de platingen stainless steel, goud en roségoud, met elk een andere steen. Elegant wanneer er eentje wordt gedragen, maar vooral leuk om meerdere te combineren voor een speels effect. Advies-w.v.p. € 45.

Christmas bracelet
Asymmetrische vormen zijn een trend op het moment. Melano laat dit al in diverse items zien en voegt de kerstarmband hieraan toe. De armband is gemaakt van flexibel staal, iets wat speciaal voor deze armband door Melano is ontwikkeld. Het flexibele staal zorgt ervoor dat de armband eenvoudig om en af gaat, maar zorgt ook voor de sierlijke open look. De armband heeft een bijbehorende steen, afhankelijk van de plating (stainless steel, goud of roségoud). Deze is af te wisselen met andere stenen uit de Vivid collectie. Advies-w.v.p. € 70.

Christmas stone
De kerststeen is een nieuw item uit de Vivid-collectie, die gecombineerd kan worden met de kerstarmband of andere Vivid-sieraden. De steen is er in platingen stainless steel, goud, roségoud en zwart. Het designteam koos verschillende edelstenen zoals rose quartz, sodalite, onyx en rutilated quartz gold, omringd met kristal steentjes, die matchen met de platingen. Advies-w.v.p. € 30.

Jingle bell
Om Kerst ook als Kerst te laten klinken, heeft Melano een speciale jingle bell ‘steen’, die op alle Twisted-sieraden kan worden gedraaid . De jingle bell is een klein belletje, een echt fun item, aldus het merk. Verkrijgbaar in de platingen stainless steel, goud en roségoud. Advies-w.v.p. € 20.

Verkrijgbaarheid
De kerstitems zijn vanaf half november verkrijgbaar bij Melano-dealers en op de webshop (de voorraad is beperkt).

www.melano-jewelry.com

Museum Prinsenhof