Edelmetaal is er voor u

Edelmetaal is hét vakblad voor juweliers, edelsmeden, uurwerkmakers en overige vakgenoten. Voor nu en voor de toekomst. De dynamische redactie opereert onafhankelijk en midden in het nieuws. Een redactie die deel uitmaakt van de juwelierswereld en die niet nalaat een beschouwende kijk te etaleren als het gaat om de boeiende ontwikkelingen in de markt.
(Het abonnement op vakblad Edelmetaal en Jaarboek Edelmetaal zijn bij een lidmaatschap van de Federatie Goud en Zilver inbegrepen.)

Edelmetaal Magazine 6x per jaar

Edelmetaal is een modern, positief, scherp, fris en onafhankelijk vakblad met veel interviews met vakgenoten, bedrijfsreportages, achtergrondartikelen en product-, branche- en verenigingsnieuws. Inspirerend in vorm en beeld. Edelmetaal Magazine verschijnt 6x per jaar.

Edelmetaal biedt op aansprekende wijze informatie over:

 • Juweliers, edelsmeden, uurwerkmakers en taxateurs van juweliersartikelen

 • Sieraden, zilverwerk, horloges en klokken

 • Parels, diamant en overige edelstenen

 • (Vak)beurzen en exposities, nationaal en internationaal

 • Beveiliging

 • Opleidingen en trainingen

 • Trends op het gebied van producten, marketing en stijl

 • Ondernemerszaken

 • En nog veel meer…

Speciaal voor werknemers van aangesloten leden en studenten van de branchegerichte MBO-opleidingen is er een gunstig abonnementstarief.

Prijzen en kortingen

 • Een abonnement in Nederland: € 97,50*.
 • Een abonnement in Europa: € 155*.
 • Een abonnement buiten Europa: € 240*.
 • Werknemers van aangesloten bedrijven en leerlingen van de branchegerichte MBO-opleidingen € 65*.

* Prijzen zijn exclusief BTW

Is uw werkgever lid van de FGZ? U ontvangt dan een aantrekkelijke korting op een abonnement. In plaats van € 97,50* betaalt u € 65*. U kunt dit aangeven in nevenstaand formulier.

*prijzen zijn exclusief BTW

Leerlingen van branchegerichte MBO-opleidingen betalen geen € 97,50* maar slechts € 65* voor een Edelmetaal abonnement. In aanmerking komen voor deze aantrekkelijke korting? Vermeld dan op het aanvraagformulier voor het abonnement welke opleiding u momenteel volgt.

*prijzen zijn exclusief BTW

Administratie

U vraagt een abonnement op Edelmetaal aan door het webformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om telefonisch een abonnement aan te vragen 079-3315300 of per email (edelmetaal@fgz.nl).

Na de eerste vaste contractsperiode wordt het abonnement telkens stilzwijgend verlengd met een periode van drie maanden. Opzegging geschiedt met in achtneming van een termijn van één maand (dus de opzegging moet in de eerste twee maanden van de verlenging plaatsvinden).
Opzeggen kan per e-mail via edelmetaal@fgz.nl of per post naar Vakblad Edelmetaal, Röntgenlaan 11, 2719 DX Zoetermeer.

U ontvangt een bevestiging van uw opzegging. Hebt u deze niet ontvangen, dan is uw opzegging niet bij ons binnengekomen.

Hebt u een nummer gemist of wilt u een extra exemplaar bestellen? Indien op voorraad, dan is dat geen enkel probleem! Uw bestelling kunt u per e-mail sturen naar edelmetaal@fgz.nl of telefonisch doorgeven via telefoonnummer 079-331 5300.

Kosten:

 • Leden: € 15,00* per stuk;
 • Niet-leden: € 20,00* per stuk.

* Prijzen zijn exclusief BTW en administratie- en verzendkosten

Adverteren in Edelmetaal

Advertenties kunnen gereserveerd worden bij Daniël Voskamp van Federatie Goud en Zilver / Edelmetaal, via:

Federatie Goud en Zilver
Vakblad Edelmetaal
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer

079 – 331 53 00
advertentieverkoop@fgz.nl

De tariefkaart is op aanvraag te leveren. U kunt hiervoor contact opnemen met Daniël Voskamp, 079-3315300 of d.voskamp@fgz.nl.

Advertenties kunnen gestuurd worden naar advertentieverkoop@fgz.nl. Bestanden groter dan 10mb kunnen het beste via WeTransfer gestuurd worden. Neemt u even contact met ons op om dit af te stemmen. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 079-331 53 00.