De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten. Als u lid wordt van de FGZ profiteert u van een groot aantal voordelen.

Lidmaatschapsfolder

Wat doet de FGZ zoal voor de branche? Lees het in onze lidmaatschapsfolder.

Lidmaatschapsfolder 2022

Lid worden

De eerste manier om van de voordelen van de FGZ te profiteren is om lid te worden. Klik op de knop hieronder om direct naar het aanmeldformulier te gaan.

Een collega lid maken = korting ontvangen

Wilt u een nieuw lid aanbrengen en zelf in aanmerking komen voor € 50 korting op uw contributie? Neemt u dan contact op met Daniel Voskamp via d.voskamp@fgz.nl.

Als FGZ-lid bent u ambassadeur voor de vereniging. U weet van al het werk dat de FGZ voor de hele branche doet én voor de individuele leden. Dus wie kan het lidmaatschap van de FGZ beter promoten dan ú, als ambassadeur. Weet u van collega’s dat ze (nog) geen lid zijn? Leg uit dat lid zijn loont, vertel over de voordelen. Vertel ook dat wie geen lid is eigenlijk meelift op alles wat er voor de hele branche wordt gedaan zonder daarvoor een steentje bij te dragen.

Voor elk nieuw lid dat u aandraagt kunt u rekenen op een korting van € 50 op uw eigen contributie. Heeft u iemand enthousiast gemaakt om lid te worden? Laat het ons alstublieft even weten via een kort mailtje. Of wordt u juist lid op aanraden van een collega? Dan vragen we u dit ook aan ons door te geven.

Betaaloplossingen

Mogelijkheden om veilig en gemakkelijk met uw klanten af te kunnen rekenen

Vakblad Edelmetaal

6 keer per jaar het vakblad + jaarboek

Collectief voordeel

Profiteer van onze slagkracht

Collectief voordeel

U ontvangt diverse collectieve voordelen op het gebied van verzekeringen, arbodienstverlening etc.

Dat zijn een paar voordelen, maar er zijn er meer

  • Registratie bij het waarschuwingssysteem dat meldingen zendt over verdachte situaties en incidenten bij collega’s in het hele land.

  • Digitale nieuwsbrieven van de vereniging en de Beveiligingscommissie, waarin leden op de hoogte worden gehouden over de branche.

  • Specials in Edelmetaal: leden kunnen een bijdrage leveren aan artikelen met bepaalde thema’s.

  • Korting op advertentietarieven in Edelmetaal: besparing circa € 45 tot € 125 per advertentie.

  • Collectieve belangenbehartiging bij de landelijke politiek (onder andere via MKB Nederland en VNO/NCW).

  • De FGZ onderhandelt mee over de cao in de branche.

  • Leden kunnen gebruikmaken van het modellendepot.

  • Registratie bij de Geschillencommissie Sieraden en Uurwerken en gebruikmaken van de branchegerichte Algemene Voorwaarden.

Neem bij vragen contact op met Daniël Voskamp, d.voskamp@fgz.nl