« naar Homepagina

Vraag & aanbod

Op deze pagina vindt u vraag en aanbod-advertenties voor nieuwe of tweedehands producten/benodigdheden en aangeboden winkelinterieurs.

Wilt u hier ook een advertentie plaatsen? Neem dan contact met ons op via advertentie@fgz.nl.

• Te koop aangeboden: Restant zilvercollectie en horloges

Omdat wij gestopt zijn met het voeren van zilveren sieraden en trendhorlogemerken, bieden wij een restpartij aan. Met o.a. merken zoals Calvin Klein, Alfex, Guess, Guess Collection, Pulsar, TW Steel. Zie advertentie.

• Ter overname aangeboden: 3 vitrines/presentatietafels

3x vitrine/presentatie kast, vierkant model. Opgebouwd uit stalen zwart onderstel (voorzien van zwarte poeder coating). Daarop eikenhouten lades in donkergrijze kleur. Deze lades zijn aan 2 zijdes te openen. Op de lades zitten glazen vitrines. Totale afmetingen 1250x1000x1020 (LxBxH). Per kast zijn 2 merken te presenteren. Zie advertentie.

Wilt u ook een vraag en aanbod-advertentie op de website plaatsen? Neem contact op met:

Edelmetaal
T.a.v. Daniël Voskamp
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer

advertentieverkoop@fgz.nl

Een reactie op een advertentie ONDER NUMMER kunt u per post of e-mail naar de redactie sturen (vermeld op de envelop/onderwerpregel het unieke nummer van de advertentie):

Edelmetaal
Advertentie onder nr. EM xxxx
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer

Het bericht wordt door de redactie na ontvangst, doorgestuurd naar de betreffende adverteerder. Ook kunt u per e-mail uw bericht versturen onder vermelding van het nummer. Mail dan naar: edelmetaal@fgz.nl.

U kunt een advertentie plaatsen in het vakblad Edelmetaal of op deze website. Het is tevens mogelijk om de advertentie onder nummer te plaatsen zodat uw bedrijfsgegevens niet bekend worden gemaakt aan de lezers/bezoekers. Voor meer informatie over het plaatsen ‘onder nummer’, zie het kopje ‘Reageren op een advertentie onder nummer’.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Vakblad Edelmetaal
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer
advertentieverkoop@fgz.nl