« naar Homepagina

Vraag & aanbod

Op deze pagina vindt u vraag en aanbod-advertenties voor nieuwe of tweedehands producten/benodigdheden en aangeboden winkelinterieurs.

Wilt u hier ook een advertentie plaatsen? Neem dan contact met ons op via advertentie@fgz.nl.

• Aangeboden: Set van 7 vitrinezuilen en 1 ladenmeubel

Amerikaans kersenhout en veiligheidsglas. Top kwaliteit handgemaakt. Voorzien van gecertificeerde sloten. Halogeen/ledverlichting. Binnenbekleding aanpasbaar. In zeer goede staat. Afmeting 170×85 cm. Prijs in overleg btw. Zie hier meer.

 

 


• Gezocht: oude Horloges | Onderdelen | Gereedschap | Toebehoren | Oude en lege batterijen

Wij zijn op zoek naar (vintage) horloges en alles wat daarmee te maken heeft. Denk hierbij aan: • compleet werkende horloges • onderdelen of toebehoren zoals: – oude voorraad banden – doosjes – gereedschap. Eventueel defect geen probleem. Ook kopen wij uw oude, lege batterijen tegen een zeer goede prijs. Zie advertentie.

Wilt u ook een vraag en aanbod-advertentie op de website plaatsen? Neem contact op met:

Edelmetaal
T.a.v. Daniël Voskamp
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer

advertentieverkoop@fgz.nl

Een reactie op een advertentie ONDER NUMMER kunt u per post of e-mail naar de redactie sturen (vermeld op de envelop/onderwerpregel het unieke nummer van de advertentie):

Edelmetaal
Advertentie onder nr. EM xxxx
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer

Het bericht wordt door de redactie na ontvangst, doorgestuurd naar de betreffende adverteerder. Ook kunt u per e-mail uw bericht versturen onder vermelding van het nummer. Mail dan naar: edelmetaal@fgz.nl.

U kunt een advertentie plaatsen in het vakblad Edelmetaal of op deze website. Het is tevens mogelijk om de advertentie onder nummer te plaatsen zodat uw bedrijfsgegevens niet bekend worden gemaakt aan de lezers/bezoekers. Voor meer informatie over het plaatsen ‘onder nummer’, zie het kopje ‘Reageren op een advertentie onder nummer’.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Vakblad Edelmetaal
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer
advertentieverkoop@fgz.nl