Vraag & aanbod

Op deze pagina vindt u vraag en aanbod-advertenties voor nieuwe of tweedehands producten/benodigdheden en aangeboden winkelinterieurs.

Wilt u hier ook een advertentie plaatsen? Neem dan contact met ons op via advertentie@fgz.nl.

Gepensioneerd juwelier/uurwerkmaker biedt diverse gereedschappen en artikelen aan. Contact voor bezichtiging, inlichtingen en afspraken: gereedschap@ziggo.nl. Klik hier voor de volledige advertentie en fotomateriaal.

Wilt u een advertentie plaatsen, mail dan naar advertentieverkoop@fgz.nl.

Vraag & aanbod-advertenties worden getoond op de Homepage van de FGZ en op de pagina’s onder het kopje Branche. Wilt u ook een vraag en aanbod-advertentie op de website plaatsen? Voor slechts € 75 staat uw advertentie voor de duur van 1 maand op onze website. Stuur u tekst naar:

Edelmetaal
T.a.v. Linda Verdam
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer

edelmetaal@fgz.nl

Een reactie op een advertentie ONDER NUMMER kunt u per post of e-mail naar de redactie sturen (vermeld op de envelop/onderwerpregel het unieke nummer van de advertentie):

Edelmetaal
Advertentie onder nr. EM xxxx
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer

Het bericht wordt door de redactie na ontvangst, doorgestuurd naar de betreffende adverteerder. Ook kunt u per e-mail uw bericht versturen onder vermelding van het nummer. Mail dan naar: edelmetaal@fgz.nl.

U kunt een advertentie plaatsen in het vakblad Edelmetaal of op deze website. Het is tevens mogelijk om de advertentie onder nummer te plaatsen zodat uw bedrijfsgegevens niet bekend worden gemaakt aan de lezers/bezoekers. Voor meer informatie over het plaatsen ‘onder nummer’, zie het kopje ‘Reageren op een advertentie onder nummer’.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Vakblad Edelmetaal
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer
advertentieverkoop@fgz.nl

Bent u op zoek naar een pand, koop of huur? Klik hier.