Neem een abonnement op vakblad Edelmetaal

Ook schriftelijk kunt u een abonnement op Edelmetaal doorgeven (met eventuele opgave van (georganiseerde) werkgever of school).

Ingang: ieder moment. Voor het resterende deel van het jaar wordt een factuur gezonden.

Abonnementstarief 2024:
Nederland € 97,50
Gereduceerd tarief* € 65
Europa € 155
Buiten Europa € 240

De abonnementstarieven zijn exclusief BTW.

* Werknemers van georganiseerde bedrijven en leerlingen van de branchegerichte mbo-opleidingen van de Vakschool Schoonhoven kunnen een abonnement nemen tegen een gereduceerd tarief. Abonnementen gelden tot wederopzegging, prijswijzigingen voorbehouden.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

U heeft recht op het gereduceerd tarief als u momenteel een branchegerichte MBO-opleiding volgt. Vul hieronder de naam van de opleiding in.

Werknemers van bedrijven die lid zijn van de FGZ profiteren van het gereduceerde tarief. Vul de naam van het bedrijf in.

Wat u moet weten over een abonnement

  • Abonnement in Nederland: € 97,50
  • Abonnement in Europa: € 155
  • Abonnement buiten Europa: € 240
  • Werknemers van aangesloten bedrijven en leerlingen van de branchegerichte MBO-opleidingen € 65

Abonnementstarieven zijn exclusief BTW.

Is uw werkgever lid van de Federatie Goud en Zilver? U ontvangt dan een aantrekkelijke korting op een abonnement. In plaats van € 97,50 betaalt u € 65. U kunt dit aangeven in nevenstaand formulier. Tarieven zijn exclusief BTW.

Leerlingen van branchegerichte MBO-opleidingen betalen geen € 97,50 maar slechts € 65 voor een abonnement op Edelmetaal. In aanmerking komen voor deze aantrekkelijke korting? Vermeld dan in nevenstaand formulier welke opleiding u momenteel volgt. Tarieven zijnexclusief BTW.

Na de eerste vaste contractsperiode wordt het abonnement telkens stilzwijgend verlengd met een periode van zes maanden. Opzegging geschiedt met in achtneming van een termijn van één maand. Opzeggen kan per e-mail via edelmetaal@fgz.nl of per post naar Vakblad Edelmetaal, Röntgenlaan 11, 2719 DX Zoetermeer. U ontvangt een bevestiging van uw opzegging. Hebt u deze niet ontvangen, dan is uw opzegging niet bij ons binnengekomen.

Hebt u een nummer gemist of wilt u een extra exemplaar bestellen? Indien op voorraad is dat geen enkel probleem. Uw bestelling kunt u per e-mail sturen naar edelmetaal@fgz.nl. De kosten voor een extra nummer bedragen € 20 (excl. BTW en administratie- en verzendkosten).

Adverteren in Edelmetaal

Advertenties kunnen gereserveerd worden bij Daniël Voskamp van Federatie Goud en Zilver / Edelmetaal, via:

Federatie Goud en Zilver
Vakblad Edelmetaal
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer

advertentieverkoop@fgz.nl

Advertenties kunnen gestuurd worden naar advertentieverkoop@fgz.nl.

Bestanden groter dan 10mb kunnen het beste via WeTransfer gestuurd worden. Neemt u even contact met ons op om dit af te stemmen.

Contact met de administratie

Vakblad Edelmetaal
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer
edelmetaal@fgz.nl