Pand te koop / te huur

Op deze pagina vindt u bedrijven die hun pand te koop of te huur aanbieden. Wilt u uitbreiden, of een eigen winkel of atelier starten? Wellicht kunt u één van onderstaande panden overnemen.

Een reactie op een advertentie ONDER NUMMER kunt u per post of e-mail naar de redactie van onze site sturen (vermeld op de envelop/onderwerpregel het unieke nummer van de advertentie):

Edelmetaal
Advertentie onder nr. EM xxxx
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer

Het bericht wordt door de redactie na ontvangst zo spoedig mogelijk doorgestuurd naar de betreffende adverteerder. Ook kunt u per e-mail uw bericht versturen onder vermelding van het nummer. Mail dan naar: edelmetaal@fgz.nl.

U kunt een advertentie plaatsen in het vakblad Edelmetaal of op deze website. Het is tevens mogelijk om de advertentie onder nummer te plaatsen zodat uw bedrijfsgegevens niet direct bekend worden gemaakt aan de lezers/bezoekers. Voor meer informatie over het plaatsen ‘onder nummer’, zie het kopje ‘Reageren op een advertentie onder nummer’.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Edelmetaal
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer
advertentieverkoop@fgz.nl

(Klik op afbeelding om te vergroten)

Ter overname in Mijdrecht

Een juwelierszaak met uitstekende reputatie en rendement. Hierbij is elke denkbare vorm van overname bespreekbaar. Klik hier of op de afbeelding hiernaast voor meer informatie.

(Klik op afbeelding om te vergroten)

Ter overname aangeboden

Goedlopende en renderende juwelierszaak. Mooie gelegenheid voor beginnende ondernemer of een ondernemer die in een andere regio aan de slag wil met een mooie omzet.

Wij denken aan een jonge ondernemende juwelier/uurwerkmaker of goudsmid die wij de mogelijkheid willen bieden na een inwerk periode het bedrijf volledig over te nemen.

De winkel is gevestigd in Noordoost Brabant. U kunt vrijblijvend contact opnemen via mijn mobiel 06-23851713.