« naar Homepagina

Pand te koop / te huur

Op deze pagina vindt u bedrijven die hun pand te koop of te huur aanbieden. Wilt u uitbreiden, of een eigen winkel of atelier starten? Wellicht kunt u één van onderstaande panden overnemen.

Een reactie op een advertentie ONDER NUMMER kunt u per post of e-mail naar de redactie van onze site sturen (vermeld op de envelop/onderwerpregel het unieke nummer van de advertentie):

Edelmetaal
Advertentie onder nr. EM xxxx
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer

Het bericht wordt door de redactie na ontvangst zo spoedig mogelijk doorgestuurd naar de betreffende adverteerder. Ook kunt u per e-mail uw bericht versturen onder vermelding van het nummer. Mail dan naar: edelmetaal@fgz.nl.

U kunt een advertentie plaatsen in het vakblad Edelmetaal of op deze website. Het is tevens mogelijk om de advertentie onder nummer te plaatsen zodat uw bedrijfsgegevens niet direct bekend worden gemaakt aan de lezers/bezoekers. Voor meer informatie over het plaatsen ‘onder nummer’, zie het kopje ‘Reageren op een advertentie onder nummer’.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Edelmetaal
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer
advertentieverkoop@fgz.nl

(Klik op afbeelding om te vergroten)

Ter overname in Groningen

Een goud-/zilversmederij; een winkel met atelier voorzien van twee volledig ingerichte werkplekken en alle benodigde machines en gereedschappen. Klik hier of op de afbeelding hiernaast voor meer informatie.

Meer weten?
Neem contact op met Kamminga & Partners Makelaars, 050-85111324, email: info@kammingaenpartners.nl.

Voor een indruk, kijk op www.edelsmederij.nl.

(Klik op afbeelding om te vergroten)

Ter overname in Zeeland

Voor een vakbekwame ondernemer met kriebels: NU IS HET MOMENT! Interesse? Stuur een bericht naar edelmetaal@fgz.nl onder vermelding van TOA 55.