Pand te koop / te huur

Op deze pagina vindt u bedrijven die hun pand te koop of te huur aanbieden. Wilt u uitbreiden, of een eigen winkel of atelier starten? Wellicht kunt u één van onderstaande panden overnemen.

Een reactie op een advertentie ONDER NUMMER kunt u per post of e-mail naar de redactie van onze site sturen (vermeld op de envelop/onderwerpregel het unieke nummer van de advertentie):

Edelmetaal
Advertentie onder nr. EM xxxx
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer

Het bericht wordt door de redactie na ontvangst zo spoedig mogelijk doorgestuurd naar de betreffende adverteerder. Ook kunt u per e-mail uw bericht versturen onder vermelding van het nummer. Mail dan naar: edelmetaal@fgz.nl.

U kunt een advertentie plaatsen in het vakblad Edelmetaal of op deze website. Het is tevens mogelijk om de advertentie onder nummer te plaatsen zodat uw bedrijfsgegevens niet direct bekend worden gemaakt aan de lezers/bezoekers. Voor meer informatie over het plaatsen ‘onder nummer’, zie het kopje ‘Reageren op een advertentie onder nummer’.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Edelmetaal
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer
advertentieverkoop@fgz.nl

TE KOOP:
Te koop, 155 m2 turn-key winkelruimte inclusief het huidige interieur, gelegen in het gunstig gelegen, overdekte winkelcentrum De Symfonie, aan De Symfonie 45 te Nieuw-Vennep. Het interieur is verzorgd door WSB Interieurbouw.

In het winkelcentrum zijn onder andere gevestigd: Hema, Blokker, Action, Kruidvat, supermarkten Jumbo en Dirk vd Broek, Van Vuuren Mode en Hunkermöller. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage onder het winkelcentrum met meer dan 400 parkeerplaatsen, waar het eerste uur parkeren gratis is. In de toekomst wordt dit twee uur. Ook bevindt zich in de nabijheid een groot openbaar parkeerterrein met 60 gratis parkeerplaatsen.

De vraagprijs bedraagt € 360.000,- k.k. te vermeerderen met omzetbelasting. Het object is onder nader overeen te komen voorwaarden ook te huur. Meer informatie hieromtrent kunt u opvragen bij ons kantoor Schenk Makelaars via 023-5572288 of info@schenkmakelaars.nl.

UNIEKE MOGELIJKHEID:

Overname juwelierswinkel met atelier

Met plezier werken wij in onze winkel met atelier, van der Kooij Edelsmeden in Vlissingen,

Op korte termijn zoeken wij een kandidaat (starter of filiaalhouder), die het bedrijf voort kan zetten.

Wij hebben een goedlopend bedrijf, bekend in de regio en ver daarbuiten, met een uitstekende omzet, een trouwe klantenkring en veel bezoekende toeristen.
Onze zaak is strak en tijdloos ingericht, met zichtbaar atelier en voorzieningen zoals alarm, rolhek, airco, ect.

Gunstige huur- en overnamevoorwaarden.
Overname collectie en samenwerking met ons geroutineerde team (waaronder een all-round goudsmid) is bespreekbaar.

Interesse? Mail Ingrid en Henk van der Kooij, toekomst@vdke.nl of bel 0118-413369.

Ter overname aangeboden:

Juwelierszaak in Voerendaal

Wegens nieuwe toekomstplannen!
Het is een mooie moderne (huur) winkel met werkplaats goudsmid/horloger totaal 90m3.
In het centrum van Voerendaal (vrij parkeren) gelegen in het prachtige Zuid-Limburg.
Ideaal voor starters; inventaris en/of voorraad evt. ter overname.

Meer informatie:
Natali Zewe- den Dekker
06-42808904
info@juwelierfurenthela.nl