Pand te koop / te huur

Op deze pagina vindt u bedrijven die hun pand te koop of te huur aanbieden. Wilt u uitbreiden, of een eigen winkel of atelier starten? Wellicht kunt u één van onderstaande panden overnemen.

Een reactie op een advertentie ONDER NUMMER kunt u per post of e-mail naar de redactie van onze site sturen (vermeld op de envelop/onderwerpregel het unieke nummer van de advertentie):

Edelmetaal
Advertentie onder nr. EM xxxx
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer

Het bericht wordt door de redactie na ontvangst zo spoedig mogelijk doorgestuurd naar de betreffende adverteerder. Ook kunt u per e-mail uw bericht versturen onder vermelding van het nummer. Mail dan naar: edelmetaal@fgz.nl.

U kunt een advertentie plaatsen in het vakblad Edelmetaal of op deze website. Het is tevens mogelijk om de advertentie onder nummer te plaatsen zodat uw bedrijfsgegevens niet direct bekend worden gemaakt aan de lezers/bezoekers. Voor meer informatie over het plaatsen ‘onder nummer’, zie het kopje ‘Reageren op een advertentie onder nummer’.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Edelmetaal
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer
advertentieverkoop@fgz.nl

(Klik op afbeelding om te vergroten)

Ter overname: Winkel met regionaal bedieningsgebied

Wegens andere interesse zijn wij op zoek naar een overnamekandidaat voor onze goedlopende, gerenommeerde juwelierswinkel met zeer stabiele omzet.
Ons bedrijf is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Het betreft een familiebedrijf welke een lange geschiedenis kent vanaf 1956. Dit heeft dan ook gezorgd voor een goede naamsbekendheid en een groot en breed klantenbestand. Wij richten ons op het middensegment wat zorgt voor een goede, stabiele omzet. Er zijn zeker nog groeimogelijkheden wanneer men meer zou doen met internetverkoop en betere marketing op dit gebied.

Ons bedrijf is gevestigd in een huurpand, in een winkelcentrum met enthousiaste eigen ondernemers bij wie service en aandacht voor de klant nog hoog in het vaandel staan en waar u zelf uw openingstijden bepaald. Het hoekpand heeft een verkoopruimte van ongeveer 70m2 met een hoog plafond en een entresol. Verder zijn er een kantoorruimte, een werkplaats en een opslagruimte. Het betreft een turn-key hoekpand met een goede zichtlocatie. Het interieur is mooi en tijdloos met veel etaleer mogelijkheden.

Het pand is voorzien van een beveiligingssysteem wat gekoppeld is aan een meldkamer, airco, camerasysteem, kluizen, rolluiken voor de deur en de etalages. Boven de winkel is een woonruimte die nu ook gehuurd wordt. Er is genoeg parkeerruimte rond het pand waar uw klanten gratis kunnen parkeren. Onze vraagprijs is zeer redelijk en is enkel gebaseerd op een stukje goodwill en het overnemen van de turn-key winkelinrichting en het personeel. (Overname van de voorraad is bespreekbaar)

Wij zoeken een serieuze overnamekandidaat met financiële middelen. Voor interesse kunt u bellen met 06-11872127 of mailen naar sasal30@ziggo.nl.

(Klik op afbeelding om te vergroten)

Winkel met open atelier ter overname

Wij groeien elders verder met ons bedrijf en zijn daarom op zoek naar een geschikte overname kandidaat voor onze goudsmederij in Gouda.

Op een schitterende locatie in de binnenstad van Gouda bieden wij een goedlopende gerenommeerde goudsmederij aan. Het is een kleine winkel in een monumentaal pandje met open atelier waarin al tientallen jaren een goudsmederij actief is. Ons bedrijf staat goed bekend in Gouda en wijde omgeving. Gedurende de afgelopen 12 jaren is een groot en trouw klantenbestand opgebouwd, alsmede een zeer goede omzet, gecombineerd met lage huisvesting kosten. Het betreft een huurpand waarvan de huurtermijn eerst nog een jaar kan doorlopen, danwel desgewenst direct kan worden onderhandeld voor langere termijn.

Het pand is voorzien van een alarminstallatie met koppeling naar een meldkamer, en een camera beveiligingssysteem. Er zijn 2 werkplekken, een bespreektafel, vitrines, kluis, en volledige atelier inrichting. In de ruime kelderverdieping is eventueel een extra werkplek te creëren en is er momenteel een kleine keukenvoorziening, toilet, magazijn en ruimte voor machines als wals, trekbank en polijstmachine.

De overname betreft goodwill en inventaris (volgens inventarislijst welke onderhandelbaar is). We hechten er belang aan dat onze opvolger op een juiste manier van start kan gaan en daarom blijven we in eerste instantie graag ondersteunen waar en zolang dat wenselijk is. Denk hierbij aan voorraden/consignatie en/of technische/praktische ondersteuning.

Gelieve enkel te reageren bij serieuze belangstelling en aantoonbare financiële middelen.

Meer info, of voor het maken van een afspraak:
info@michelontour.nl
Tel. 06-48797500