« naar Homepagina

Pand te koop / te huur

Op deze pagina vindt u bedrijven die hun pand te koop of te huur aanbieden. Wilt u uitbreiden, of een eigen winkel of atelier starten? Wellicht kunt u één van onderstaande panden overnemen.

Een reactie op een advertentie ONDER NUMMER kunt u per post of e-mail naar de redactie van onze site sturen (vermeld op de envelop/onderwerpregel het unieke nummer van de advertentie):

Edelmetaal
Advertentie onder nr. EM xxxx
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer

Het bericht wordt door de redactie na ontvangst zo spoedig mogelijk doorgestuurd naar de betreffende adverteerder. Ook kunt u per e-mail uw bericht versturen onder vermelding van het nummer. Mail dan naar: edelmetaal@fgz.nl.

U kunt een advertentie plaatsen in het vakblad Edelmetaal of op deze website. Het is tevens mogelijk om de advertentie onder nummer te plaatsen zodat uw bedrijfsgegevens niet direct bekend worden gemaakt aan de lezers/bezoekers. Voor meer informatie over het plaatsen ‘onder nummer’, zie het kopje ‘Reageren op een advertentie onder nummer’.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Edelmetaal
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer
advertentieverkoop@fgz.nl

(Klik op afbeelding om te vergroten)

Ter overname aangeboden Noord-Brabant

Een uurwerk-reparatie-atelier inclusief woonhuis. • Het atelier bevindt zich in een kleine ruimte van het woonhuis. • Winkelfunctie. • Voorzien van beveiliging. • Eventueel ook geschikt voor edelsmid. Interesse? Stuur een bericht naar t.brenters@ziggo.nl.

(Klik op afbeelding om te vergroten)

Ter overname aangeboden centrum Utrecht

Een complete juwelierszaak met brede klantenkring. Gevestigd in een fraai gerestaureerd huurpand in de Wittevrouwenstraat in Utrecht. Ruime winkel, compleet ingericht atelier, 2 kantoorruimtes en een authentieke gewelfde kelder op stahoogte. Overname met of zonder inventaris en voorraad. Interesse? Stuur een bericht naar info@wiegandbrussjuweliers.nl.

(Klik op afbeelding om te vergroten)

Ter overname aangeboden regio Nijmegen

Volledig ingerichte en winstgevende juwelierszaak. Gerenoveerd en gemoderniseerd pand met veel etalages. Gunstige locatie nabij bekende ketens. Ondersteuning voor startende juwelier. Interesse? Stuur een bericht naar edelmetaal@fgz.nl onder vermelding van TOA 61.

(Klik op afbeelding om te vergroten)

Ter overname aangeboden midden-Brabant

Volledig ingerichte en goedlopende juwelierszaak. Het betreft een modern juweliersbedrijf met compleet ingericht atelier. Gevestigd in midden-Brabant te midden van een groot afzetgebied. Moderne eigentijdse collectie, midden-segment, groot afzetgebied met een daar bijbehorende vaste klantenkring. Al 40 jaar een gevestigde naam. Interesse? Stuur een bericht naar edelmetaal@fgz.nl onder vermelding van TOA 59.

(Klik op afbeelding om te vergroten)

Ter overname aangeboden Amsterdam

Volledig ingerichte juwelierszaak in leuke en gezellig wijk in Amsterdam. Huur of koop winkelpand. Grote klantenkring, veel reparaties. Interesse? Stuur een bericht naar s.focke@chello.nl.

(Klik op afbeelding om te vergroten)

Te huur aangeboden in Noordwest Veluwe

Midden in de winkelstraat van een gezellig dorp in Noordwest Veluwe bevindt zich een leuk pand van ca. 90 m2 dat zeer geschikt is als juweliersbedrijf. Interesse? Stuur een bericht naar edelmetaal@fgz.nl onder vermelding van TOA 57.