Pand te koop / te huur

Op deze pagina vindt u bedrijven die hun pand te koop of te huur aanbieden. Wilt u uitbreiden, of een eigen winkel of atelier starten? Wellicht kunt u één van onderstaande panden overnemen.

Een reactie op een advertentie ONDER NUMMER kunt u per post of e-mail naar de redactie van onze site sturen (vermeld op de envelop/onderwerpregel het unieke nummer van de advertentie):

Edelmetaal
Advertentie onder nr. EM xxxx
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer

Het bericht wordt door de redactie na ontvangst zo spoedig mogelijk doorgestuurd naar de betreffende adverteerder. Ook kunt u per e-mail uw bericht versturen onder vermelding van het nummer. Mail dan naar: edelmetaal@fgz.nl.

U kunt een advertentie plaatsen in het vakblad Edelmetaal of op deze website. Het is tevens mogelijk om de advertentie onder nummer te plaatsen zodat uw bedrijfsgegevens niet direct bekend worden gemaakt aan de lezers/bezoekers. Voor meer informatie over het plaatsen ‘onder nummer’, zie het kopje ‘Reageren op een advertentie onder nummer’.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Edelmetaal
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer
advertentieverkoop@fgz.nl

Winkel met open atelier ter overname

Wij groeien elders verder met ons bedrijf en zijn daarom op zoek naar een geschikte overname kandidaat voor onze goudsmederij in Gouda.

Op een schitterende locatie in de binnenstad van Gouda bieden wij een goedlopende gerenommeerde goudsmederij aan. Het is een kleine winkel in een monumentaal pandje met open atelier waarin al tientallen jaren een goudsmederij actief is. Ons bedrijf staat goed bekend in Gouda en wijde omgeving. Gedurende de afgelopen 12 jaren is een groot en trouw klantenbestand opgebouwd, alsmede een zeer goede omzet, gecombineerd met lage huisvesting kosten. Het betreft een huurpand waarvan de huurtermijn eerst nog een jaar kan doorlopen, danwel desgewenst direct kan worden onderhandeld voor langere termijn.

Het pand is voorzien van een alarminstallatie met koppeling naar een meldkamer, en een camera beveiligingssysteem. Er zijn 2 werkplekken, een bespreektafel, vitrines, kluis, en volledige atelier inrichting. In de ruime kelderverdieping is eventueel een extra werkplek te creëren en is er momenteel een kleine keukenvoorziening, toilet, magazijn en ruimte voor machines als wals, trekbank en polijstmachine.

De overname betreft goodwill en inventaris (volgens inventarislijst welke onderhandelbaar is). We hechten er belang aan dat onze opvolger op een juiste manier van start kan gaan en daarom blijven we in eerste instantie graag ondersteunen waar en zolang dat wenselijk is. Denk hierbij aan voorraden/consignatie en/of technische/praktische ondersteuning.

Gelieve enkel te reageren bij serieuze belangstelling en aantoonbare financiële middelen.

Meer info, of voor het maken van een afspraak:
info@michelontour.nl
Tel. 06-48797500