Pand te koop / te huur

Op deze pagina vindt u bedrijven die hun pand te koop of te huur aanbieden. Wilt u uitbreiden, of een eigen winkel of atelier starten? Wellicht kunt u één van onderstaande panden overnemen.

Een reactie op een advertentie ONDER NUMMER kunt u per post of e-mail naar de redactie van onze site sturen (vermeld op de envelop/onderwerpregel het unieke nummer van de advertentie):

Edelmetaal
Advertentie onder nr. EM xxxx
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer

Het bericht wordt door de redactie na ontvangst zo spoedig mogelijk doorgestuurd naar de betreffende adverteerder. Ook kunt u per e-mail uw bericht versturen onder vermelding van het nummer. Mail dan naar: edelmetaal@fgz.nl.

U kunt een advertentie plaatsen in het vakblad Edelmetaal of op deze website. Het is tevens mogelijk om de advertentie onder nummer te plaatsen zodat uw bedrijfsgegevens niet direct bekend worden gemaakt aan de lezers/bezoekers. Voor meer informatie over het plaatsen ‘onder nummer’, zie het kopje ‘Reageren op een advertentie onder nummer’.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Edelmetaal
Röntgenlaan 11
2719 DX Zoetermeer
advertentieverkoop@fgz.nl

(Klik op afbeelding om te vergroten)

Ter overname aangeboden Breda

Een volledig ingerichte sieradenwinkel (oppervlakte ca 33m2) in Breda. Het interieur bestaat uit grove, ruwe vitrinekasten van staal, beton en glas. Eventueel overname van alleen interieur ook mogelijk. Interesse? Kijk voor een impressie op www.zuni.nl of stuur een bericht naar zuni@ziggo.nl.

(Klik op afbeelding om te vergroten)

Ter overname aangeboden Zuid-Limburg

Een volledig ingerichte, moderne goudsmids-/juwelierszaak met eigen reparatieatelier en mooie, ruime bovenwoning. Interesse? Kijk op de website van de makelaar of stuur een bericht naar voerendaal@aelmans.com. Voor bedrijfsinformatie kunt u mailen naar juwelierkicken@home.nl.

(Klik op afbeelding om te vergroten)

Ter overname aangeboden Noord-Brabant

Een uurwerk-reparatie-atelier inclusief woonhuis. • Het atelier bevindt zich in een kleine ruimte van het woonhuis. • Winkelfunctie. • Voorzien van beveiliging. • Eventueel ook geschikt voor edelsmid. Interesse? Stuur een bericht naar t.brenters@ziggo.nl.

(Klik op afbeelding om te vergroten)

Ter overname aangeboden centrum Utrecht

Een complete juwelierszaak met brede klantenkring. Gevestigd in een fraai gerestaureerd huurpand in de Wittevrouwenstraat in Utrecht. Ruime winkel, compleet ingericht atelier, 2 kantoorruimtes en een authentieke gewelfde kelder op stahoogte. Overname met of zonder inventaris en voorraad. Interesse? Stuur een bericht naar info@wiegandbrussjuweliers.nl.