Dit is ons team van specialisten

Met dit kleine team van specialisten houden wij de kosten beheersbaar en de kennis paraat. Heeft u vragen, schroom niet om contact met ons op te nemen. Dit kan zowel persoonlijk per e-mail als ook telefonisch via telefoonnummer 079-3315300.

Patrick Thio
Patrick ThioDirectie, vereniging en commissies
Daniël Voskamp
Daniël VoskampAcquisitie vakblad Edelmetaal, projecten (o.a. promotie) en ledenwerving/ledenvoordeel

Patrick is directeur van het kantoor en daarnaast secretaris van de Federatie Goud en Zilver en de verschillende commissies die onder de vereniging vallen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor diverse projecten en onderhoudt hij contacten met externe (branche)instellingen.

Bent u adverteerder en wilt u onder de aandacht komen van de hele sieraden- en horlogebranche? Neem dan contact op met Daniël. Daniël zet zich daarnaast in voor diverse projecten zoals promotie van de branche en ledenvoordeel.

Joke Sants
Joke SantsRedactie Edelmetaal, nieuwsbrieven Edelmetaal en beveiliging, website
Raymond de Grood
Raymond de GroodAdministratie, OOGZ en Beveiligingscommissie

Joke is binnen de FGZ het aanspreekpunt wat betreft het vakblad Edelmetaal. Daarnaast stelt zij de nieuwsbrieven Edelmetaal Online en Beveiliging samen, verzorgt ze, samen met Linda en Jacqueline, de content op de website.

Heeft u vragen over uw factuur of heeft u andere administratieve vragen? Neem dan contact op met Raymond. Ook voor de Beveiligingscommissie en subsidieaanvragen OOGZ kunt u bij Raymond terecht.

FGZ lidmaatschap: wij helpen u ondernemen!

Sinds 1 januari 2019 zijn de verenigingen NJU en VGZ samengesmolten tot één vereniging, de Federatie Goud en Zilver. De FGZ verenigt en vertegenwoordigt ruim 900 juweliers, uurwerkmakers, goud- en zilversmeden en taxateurs van juweliersartikelen.