Laden Evenementen

Edelsteenleverancier BirGem organiseert een voorjaarsbeurs van zaterdag 6 april t/m maandag 8 april in Schoonhoven. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van prachtige edelstenen.

Ook deze keer biedt BirGem mooie aanbiedingen waarbij uw voordeel kan oplopen tot 60%. Aanbiedingen zijn alleen geldig op de beursdagen, dus laat deze kans niet liggen en kom een kijkje nemen!

De beurs is te bezoeken op 6, 7 en 8 april van 10.00 uur tot 17.00. Locatie: Vrouwenmantel 3a in Schoonhoven. Aan deze editie van de beurs in april zal Herens & Herens niet deelnemen.

Omdat de beurs veel voorbereidingen en opruimwerk met zich meebrengt is BirGem op vrijdag 5 april en 9 t/m 12 april gesloten. Vanaf maandag 15 april staat het team weer voor u klaar.

www.birgem.nl

Deel dit bericht, kies uw platform!

Titel

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant