Home/Business/INHORGENTA München
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

INHORGENTA heeft besloten de beurs van februari te verplaatsen naar april. De huidige situatie rondom het coronavirus en ook de daardoor nog steeds geldende reisbeperkingen maken het niet mogelijk op korte termijn een evenement als INHORGENTA te laten plaatsvinden, aldus de beursorganisatie. De nieuwe data voor de beurs zijn 8 t/m 11 april.

“We willen de beste voorwaarden creëren voor onze klanten om succesvol in te kopen en te netwerken”, zegt Klaus Dittrich, voorzitter en CEO van Messe München. “We hebben veel gesprekken gevoerd met onze exposanten voordat we deze beslissing namen. Iedereen is nog steeds erg geïnteresseerd in de beurs en wil elkaar ontmoeten. Met deze nieuwe datum bieden we hiervoor een betrouwbaarder alternatief. We verwelkomen u dan ook heel graag in april.”

Hoe beïnvloedt de coronacrisis INHORGENTA?

Klaus Dittrich: “We merken veel optimisme in de sieraden-, horloge- en edelsteenindustrie, wat tot uiting komt in een hoge deelname van exposanten op bijna het niveau van vóór de coronacrisis. De grote belangstelling bevestigt de rol van INHORGENTA als één van Europa’s belangrijkste industriële bijeenkomsten. Onze partners en klanten verlangen naar directe uitwisseling ter plaatse en we zorgen voor een veilige beurservaring. Het centrale element hiervoor is de 3G-regel: alleen gevaccineerden, herstelden en getest (Duits: geimpft, genesen und getestet) kunnen deelnemen. En we voeren maatregelen door zoals goed geventileerde hallen, slimme routing, afstand houden en hygiëneregels.”

Zijn er nieuwe ontwikkelingen bij INHORGENTA?

“Nieuw is het sterk geïndividualiseerde concept van de CARAT AREA in hal C1, waardoor we internationale topmerken zoals Abouchar, Faerber Collection, Gustav Caesar, Herbert Stephan en Horovitz & Totah konden overtuigen om voor het eerst op INHORGENTA te exposeren. Over het algemeen zien we een bijzonder grote vraag in de segmenten Karaat, Uurwerken en Fijne Sieraden met een aantal nieuwe exposanten. Natuurlijk zijn er ook veel bekenden, waaronder Bering Time, Citizen, Coeur de Lion, Corinna Heller, Eva Strepp, Lacroix en Spirit Icons. En na de succesvolle première in 2019 zal Salon Suisse opnieuw een grote attractie zijn, samen met de Watch Boutique.”

Op welke onderwerpen zal de beurs zich in het bijzonder richten?

“Van de beurs tot de Trendfactory: de belangrijkste onderwerpen Innovation & Future Retail en Inspiration & Sustainability zullen een gemeenschappelijk thema van de beurs zijn. De hele sector moet immers de gevolgen van digitalisering onder ogen zien en haar verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid. Verder is voor mij de INHORGENTA Award erg belangrijk: voor de vijfde keer worden uitzonderlijke sieraden, horloges, retailconcepten en ontwerpers geëerd door een jury van topklasse in een exclusieve, feestelijke setting.”

Tickets en prijzen: www.inhorgenta.com

Algemene informatie: www.inhorgenta.com

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant