Home/Business/Inhorgenta München
Laden Evenementen

De organisatie van de internationale vakbeurs voor sieraden, horloges en edelstenen Inhorgenta heeft laten weten dat de volgende beurs in verband met Covid-19 niet zoals gebruikelijk in februari plaatsvindt maar in april. Van 15 tot en met 19 april zijn vakgenoten welkom in München.

Naast de verschuiving naar april wordt de beurs ook verlengd met een dag. In plaats van de gebruikelijke vier is Inhorgenta in 2021 gedurende vijf dagen te bezoeken. Hiermee wil de beurs de stroom aan bezoekers spreiden en op dit manier bezoekers een veilig evenement bieden.

Met de komende editie wil Inhorgenta verder bouwen aan zijn positie als Europa’s toonaangevende platform voor sieraden, uurwerken en edelstenen, aldus de beursorganisatie. Het aantal reserveringen voor 2021 staat bijna op het niveau van dat van 2020.

www.inhorgenta.com

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant