Laden Evenementen

IJS Istanbul Jewelry Show – Istanbul International Jewelry, Watch & Equipment Fair is een van de top 5 internationale beurzen die sinds 1986 de belangrijke bedrijven, merken en kopers van de sieradenindustrie samenbrengen. Professionals uit de sector kunnen alle producten onder één dak bekijken en bestellen. De volgende show vindt plaats van 2 t/m 5 oktober.

Als de grootste tentoonstelling van de regio die sinds 1986 ononderbroken is georganiseerd, biedt IJS Istanbul Jewelry Show unieke informatie-uitwisseling en zakelijke kansen voor alle sieradenprofessionals van Oost-Europa tot het Nabije Oosten, van Rusland tot Noord-Afrika, van GOS-landen tot het Midden-Oosten.

IJS Istanbul Jewelry Show wordt gebruikt als een uitgebreide marktplaats voor internationale sieradengemeenschappen en professionals. Het steeds groeiende aantal deelnemers en aanwezigen, vergezeld van de diverse diensten met toegevoegde waarde, hebben een unieke zakelijke omgeving gecreëerd in een van de snelst ontwikkelende regio’s ter wereld.

www.istanbuljewelryshow.com

Deel dit bericht, kies uw platform!

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant