Laden Evenementen

Juwelen aan de IJssel is een intieme verkoopexpositie van exclusieve juwelen. Op 6 & 7 april opent Villa Art Werk in Dieren haar deuren voor het werk van een zestal Nederlandse edelsmeden.

De deelnemers aan Juwelen aan de IJssel zijn MOYA, U&I, Cécile van Eerden, Eve Sparkles, Hester Vonk Noordegraaf en Maroeska Mets Jewelry. Ieder van hen heeft een eigen signatuur en het getoonde werk varieert van moderne vormgeving met innovatieve materialen tot meer klassieke juwelen met prachtige edelstenen en meesterlijke zettingen. Kom langs en laat u inspireren!

Kunt u niet wachten tot 6 & 7 april? Luister dan de podcast ‘Het atelier van …’. Hierin neemt kunsthistorica en museoloog Hester Wandel een kijkje in het atelier van ontwerper Maarten Versteeg en blikt samen met gastvrouw Simone Carree vooruit op Juwelen aan de IJssel.

www.juwelenaandeijssel.nl 

Deel dit bericht, kies uw platform!

Titel

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant