Laden Evenementen

Kunst aan het Hof, de exclusieve kunstbeurs van het noorden, krijgt na de eerste succesvolle editie een vervolg van 22 tot en met 26 maart 2023. De Havezate van resort Hof van Saksen bij Assen/Groningen is opnieuw het toneel voor 16 toonaangevende galeries en kunsthandelaren met topstukken, waaronder een divers aanbod juwelen.

Tweede editie
De organisatoren en deelnemers van de eerste kunstbeurs Kunst aan het Hof zijn zeer tevreden over de aandacht en al het bezoek dat vorig jaar werd ontvangen. Naar een tweede editie wordt dan ook reikhalzend uitgekeken. Opvallend zijn de uitstekende verkopen, ook aan musea, zoals unieke art deco stukken die in de collectie van het Drents Museum terecht zijn gekomen. Bovendien vond een paar duizend kunstliefhebbers en verzamelaars uit het hele land de weg naar Nooitgedacht. Oprichter Grietinus Harms van Collectie Harms Rolde ziet deze tweede editie met vertrouwen tegemoet: “Dat alle deelnemers van het eerste uur weer meedoen vind ik op zich al een succes.”

Juwelen
De authentieke Havezate, hoofdgebouw van Hof van Saksen, biedt wederom onderdak aan de intieme verkooptentoonstelling met enkel PAN-deelnemers. Een kleine 20 exposanten krijgen er alle ruimte om hun collectie te tonen in de lichte, gastvrije omgeving. Voor een divers aanbod juwelen zorgen onder meer HA-Juweliers en The old Treasury. Daar is bijvoorbeeld een bijzondere gouden armband uit ca. 1970 van Georges Lenfant te zien. Het atelier van de Fransman werd wereldberoemd in de jaren 1970. Hij was dé specialist in gevlochten gouden sieraden en grote huizen als Van Cleef & Arpels, Cartier en Hermès kwamen naar hem toe voor deze unieke stukken.

Omgeving Havezate
Rondom de Havezate zijn prachtige tuinen aangelegd. Het landschap telt vele sculpturen, waarlangs een speciale wandelroute leidt. Op en nabij Hof van Saksen in Nooitgedacht zijn diverse lunch- en dinermogelijkheden te vinden. Verder ligt in de nabije omgeving het Drents Museum in Assen, partner van de beurs (op 15 minuten rijden van de kunstbeurs) en het Groninger Museum (op slechts een half uur).

www.kunstaanhethof.nl

 

Deel dit bericht, kies uw platform!

Titel

Dit doet de Federatie Goud en Zilver

De Federatie Goud en Zilver behartigt de belangen van de ondernemers die in deze branche werkzaam zijn, dat wil zeggen: de juweliers, de uurwerktechnici, de goud- en zilversmeden, de groothandelaren en de fabrikanten.

Meer informatie over de FGZ

Word lid en profiteer van de voordelen

De leden van de FGZ profiteren van een groot aantal voordelen.

Meer informatie over lid worden

Vacatures in de branche

Werken bij een juwelier, goud- of zilversmid? Of ambieer je een functie bij toeleverancier? Kijk hier voor vacatures bij aangesloten leden van de FGZ en stap onze branche binnen!

Bekijk actuele vacatures

Ga naar de bovenkant